25.4 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăȘtirile zileiRomânia l-a extrădat pe liderul Hell's Angels suspect pentru mai multe infracțiuni...

România l-a extrădat pe liderul Hell’s Angels suspect pentru mai multe infracțiuni internaționale

România l-a extrădat pe liderul Hell’s Angels, suspect pentru mai multe infracțiuni internaționale, acesta urmând să fie dus în SUA.

Presa din România l-a identificat pe bărbat drept liderul filialei din țară a clubului de motocicliști, Marius Lazăr. El este căutat pentru că este membru al unui grup internațional de traficanți de droguri și pentru că a negociat tentativa de ucidere a doi rivali.

Lazăr, 49 de ani, a fost arestat la București în decembrie și a fost predat luni (16 ianuarie) poliției de frontieră din România, potrivit Reuters.

România l-a extrădat pe liderul Hell’s Angels, fiind acuzat de trafic de droguri, spălare de bani și complicitate la tentativă de omor

El se confruntă cu acuzații de trafic de droguri, spălare de bani și complicitate la tentativă de omor, potrivit poliției.

Potrivit unui martor Reuters, el a fost întâmpinat luni de către procurorii americani, toți cei implicați având fața acoperită, în timp ce el era condus la un avion.

Un motociclist drogat a lovit un polițist din Ilfov

Un motociclist drogat a dat peste un polițist care încerca să îl oprească. Urmărirea s-a desfășurat în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe DN1, Ilfov.

Echipajul de poliție a urmărit două motociclete care se deplasau pe DN1A, dinspre Crevedia în direcția București.Unul dintre cei doi motocicliști a redus inițial viteza de deplasare, iar când a ajuns în apropierea polițistului, a întors motocicleta de mai multe ori și a mărit viteza, lovindu-l pe polițist. Apoi, ambii motocicliști au fugit de la locul faptei, transmite oradesibiu.ro.

Polițiștii au trecut la urmărirea motocicliștilor, care la un moment dat și-au continuat deplasările pe străzi diferite, context în care echipajul de poliție a continuat urmărirea motocicletei care îl acroșase pe polițist, însă a pierdut-o din cauza vitezei foarte mari cu care se deplasa a motocicleta.

Un motociclist drogat a lovit un polițist în Ilfov, acesta fiind internat acum la spital, iar unul din motocicliști a fost găsit că a consumat substanțe psihoactive

Polițistul a ajuns la spital, fiind în continuare internat.

Ulterior, au fost identificați și depistați ambii motocicliști. Aceștia au fost testați cu aparatele alcooltest și drug test, stabilindu-se faptul că al doilea motociclist avea rezultat pozitiv la consumul de substanțe psihoactive, conform IPJ Ilfov.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Impactul Măsurilor de Plafonare Implementate de PSD: Creșteri Economice în Piețele Vizate

Creșteri Economice Semnificative în Ciuda Plafonărilor de Prețuri Controlul din ultimul an al Guvernului prin reglementarea mai multor segmente din economie nu a fost lipsit...

PSD și PNL negociază din nou data alegerilor prezidențiale

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a ajuns la Palatul Victoria, pentru o nouă rundă de negocieri cu liderul Partidului Social Democrat (PSD),...

Republica Moldova și Ucraina încep oficial negocierile de aderare la UE

Uniunea Europeană, pe de o parte, şi Ucraina şi Republica Moldova, pe de altă parte, lansează oficial astăzi, la Luxemburg, negocierile menite să permită...
Ultima oră
Pe aceeași temă