6.5 C
București
vineri, 31 martie 2023
AcasăȘtirile zileiRO-Alert Neamț: Un camion cu stupi s-a răsturnat pe E 85. Oamenii...

RO-Alert Neamț: Un camion cu stupi s-a răsturnat pe E 85. Oamenii au fost avertizați că ar putea fi înțepați de albine

Un camion care transporta stupi s-a răsturnat în zona unei localități de pe E 85 / DN, chiar în apropiere de Hanul Ancuței, în Neamț. Autoritățile au emis o alarmă Ro-Alert, pentru a-i avertiza pe oameni că ar putea fi înțepați de albine.

Pompierii au intervenit în urma apelului 112 în localitatea Hanul Ancuței, comuna Tupilați, sâmbătă la primele ore ale dimineții, adică 5:03.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Roman și SVSU Tupilați, potrivit gândul.ro.

Forțele de ordine au fost înțepate

Potrivit primelor informații, se pare că o autoutilitară care transporta în jur de 60 de stupi cu albine s-a răsturnat pe carosabil. În urma accidentului, se pare că stupii s-au deterioat iar albinele au devenit agitate, prezentând pericol de agresiune.

O persoană de 68 de ani a fost transportată de echipajul SMURD direct la spital în urma înțepăturilor de albine. De asemenea, forțele de intervenție prezente la fața locului au fost înțepate, potrivit ISU Neamț.

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și, mai mult, a fost transmis mesaj Ro-Alert cetățenilor din zona în care s-a produs evenimentul.

„A fost semnalată prezența unor albine în zona Hanu Ancuței! Evitați zona, rămâneți în locuințe! Deplasarea cu autoturismele să se realizeze cu geamurile închise! Păstrați distanța față de insecte pentru a nu vă expune pericolului de înțepături de albine”, se arată în mesajul emis de ISU Neamț.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Turcia a ratificat aderarea Finlandei la NATO

Parlamentul turc a ratificat în unanimitate joi seară aderarea Finlandei la NATO, care era blocată din mai anul trecut, la câteva zile după un...

Klaus Iohannis l-a primit la Cotroceni pe ministrul de Interne al Spaniei

Președintele României, Klaus Iohannis, l-a primit joi, 30 martie 2023, la Palatul Cotroceni, pe ministrul de interne al Regatului Spaniei, Fernando Grande-Marlaska Gómez, aflat...
Ultima oră
Pe aceeași temă