8.8 C
București
luni, 18 octombrie 2021

Rețea de traficanți de carne vie și droguri, anihiliată în Constanța

 Cei patru au fost arestați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din Constanța.
La data de 11 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în județul Constanța (3 în localitatea Techirghiol și una în orașul Eforie).

 
A fost vizată o grupare infracțională cu preocupări pe linia combaterii infracțiunilor de trafic de minori, proxenetism, introducerea în țară de droguri de risc și mare risc și trafic de droguri.

În urma descinderilor au fost descoperite 276 de comprimate ecstasy, 565 grame de canabis, 35 de plicuri conținând substanțe cu efect psihoactiv, 8 telefoane mobile și 7 cartele SIM, 2 grindere, 2 cântare electronice, 2.300 de lei, precum și documente cu valoare probatorie.

Ulterior, 4 bărbați au fost reținuți, fiind prezentați, în cursul zilei de ieri, instanței de judecată. Aceștia au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile și au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și de sprijinul polițiștilor din Constanța și al jandarmilor de la Gruparea Mobilă „Tomis” Constanța.

Ultima oră
Pe aceeași temă