22.4 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăȘtirile zileiRestricții de trafic pe DN1 E în weekend

Restricții de trafic pe DN1 E în weekend

Restricţii de trafic sunt impuse astăzi şi mâine pe DN1 E, în judeţul Braşov, pentru desfăşurarea unei competiţii sportive.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este închis sâmbătă, în intervalul orar 08,30 – 13,00 şi 14,00 – 18,30, şi duminică, între orele 08,30 – 12,00 şi 13,00 – 18,30, pe DN 1E (Drumul Poienii), pe tronsonul cuprins între kilometrii 0 – 6.

Restricţiile au fost impuse pentru desfăşurarea ultimei etape a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă. 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Consilier PSD sub control judiciar pentru fraudă cu fonduri europene

În dimineața zilei de vineri, în jurul orei 04:00, procurorii Direcției Generale Anticorupție (DGA) Buzău, sprijiniți de trupele speciale ale IPJ Buzău, au...
Ultima oră
Pe aceeași temă