31.4 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăPoliticăRareș Bogdan îl vede pe Burduja candidat PNL-PSD la Primăria Capitalei

Rareș Bogdan îl vede pe Burduja candidat PNL-PSD la Primăria Capitalei

Rareș Bogdan a bătut cu pumnul în masă! Mai mult, liberalul a subliniat că liderii PSD și PNL ar trebui să îl susțină pe Sebastian Burduja pentru că are cea mai puțină respingere din partea electoratului, potrivit romaniatv.net.

Rareș Bogdan a bătut cu pumnul în masă!

”În momentul în care, culmea, deși astăzi pare că Cristian Popescu sau Nicușor Dan sunt în pole position, urmați de Gabriela Firea și Sebastian Burduja, paradoxal, dacă liderii PNL se pun în spatele lui Sebastian Burduja, care are cel mai puțin hate dintre toți patru. De asemenea, dacă cei patru primari sau trei primari de sector, Negoiță, care are un grad de încredere de peste 60%, Băluță, care are un grad de încredere de peste 65%, Ciucu, care are un grad de încredere de 48%, dacă cei trei primari ai PNL și PSD se pun în spatele lui Sebastian Burduja… De asemenea, pe panourile din Capitală, în Tiktok, în Facebook și Instagram, Ilie Bolojan, Emil Boc, Rareș Bogdan, Dan Motreanu, Nicolae Ciucă ne punem în spatele lui Sebastian, iar premierul Ciolacu, la rândul său, pentru că o treime din electorat e alături de PSD, s-ar pune în spatele unui candidat care are cea mai puțină respingere dintre toți, cu un proiect extrem de serios… Singurul care poate rupe masiv din electoratul lui Nicușor este Sebastian Burduja”, a declarat Rareș Bogdan la Antena3CNN.

În plus, prim-vicepreședintele PNL a ținut să precizeze că primarul Sectorului 5, Cristian Popesc Piedone, e apărut ca un meteorit, de foarte de curând.

„Nu-mi dau seama cât de stabilă e zestrea sa electorală, care e astăzi mai mult de o treime, dar nu știu dacă el va putea să îl păstreze”, a mai spus Rareș Bogdan.

În replică, Cristian Popescu Piedone a afirmat la România TV că va candida indiferent dacă va fi susținut de coaliția PSD-PNL sau nu.

”Vreau să vă spun foarte clar și ferm Piedone candidează sub orice formă. Lui Piedone nu îi pasă de negocieri și de păpușari. Piedone are treabă, Piedone trebuie să plece de la Sectorul 5 și să le dea tuturor Sectoarelor din București respect și bunăstare. Deci nu mă întoarce nimeni din drum, absolut nimeni. Eu le-am făcut o ofertă socialilor și liberalilor pentru că eu sunt președintele unui partid care se numește Partidul Umanist Social Liberal. Cum această colaiție a apărut și a stabilizat România, iată că atunci când trebuie să stabilizăm și Bucureștiul, încep jocurile politice și personale. Știu că nu le convine. Spunea Rareș Bogdan astăzi de meteoritul Piedone, eu sunt pe orbită de foarte mult timp. Probabil că cei de la NASA i-au anunțat că sunt deja în atmosferă, eu îmi continui cursul până la impact, iar impactul este pe 9 iunie”, a declarat Cristian Popescu Piedone, în exclusivitate, la România TV.

Sondajele pentru desemnarea candidatului comun PNL – PSD la Primăria Capitalei. Sunt luați în calcul Firea, Burduja, Băluță și Lupescu

În ziua de luni, 11 martie, se vor finaliza sondajele care îi evaluează pe potențialii candidați comuni ai PNL și PSD la funcția de primar general al Capitalei.

Alegerile locale din România se vor desfășura simultan cu alegerile europarlamentare, la data de 9 iunie 2024. PNL și PSD, partidele din actuala Coaliție de guvernare, vor avea un candidat comun pentru funcția de primar general al Capitalei.

Președintele PNL și al Senatului, Nicolae Ciucă, a anunțat, într-o emisiune la Prima News, la data de 10 martie, că rezultatele sondajelor vor fi gata în ziua de 11 martie. Președintele PNL a precizat că liberalii i-au inclus în aceste sondaje pe Sebastian Burduja și pe Ionuț Lupescu. Din partea PSD, Ciucă a precizat că știe că sunt incluși în sondaj Gabriela Firea și Daniel Băluță.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Statul a colectat, pentru 2023, taxe de 11 milioane de euro de la liber-profesioniştii ce folosesc platforma SOLO pentru contabilitate

Persoanele Fizice Autorizate (PFA) care au completat şi depus Declaraţia Unică prin platforma de contabilitate digitală SOLO au plătit către stat taxe, impozite şi...

Iohannis participă la reuniunea informală a Consiliului European. Se vor discuta candidaturile pentru președinția Consiliului și a Comisiei Europene

Președintele României, Klaus Iohannis, participă la reuniunea informală a Consiliului European în care se vor discuta candidaturile pentru principalele funcții europene. Reuniunea din 17 iunie...

Rusia – Ucraina, ziua 845. “Vom fi alături de Ucraina până când va învinge”, anunță președintele SUA, Joe Biden

"Vom fi alături de Ucraina până când va învinge în acest război", a anunțat președintele SUA, Joe Biden, în contextul conferinței de pace care...
Ultima oră
Pe aceeași temă