39.1 C
București
vineri, 12 iulie 2024
AcasăInternaționalPutin spune că Rusia nu urmăreește atacarea NATO

Putin spune că Rusia nu urmăreește atacarea NATO

Preşedintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a dat asigurări că ţara sa nu are „ambiţii imperiale” şi nu intenţionează să atace NATO.

„Nu căutaţi ceea ce nu există (…) nu căutaţi ambiţiile noastre imperiale. Ele nu există”, a declarat preşedintele Putin, în cadrul unei întâlniri cu agenţii de presă, în răspuns la o întrebare adresată de AFP privind prezenţa unor drapele ale Rusiei contemporane, Rusiei Imperiale şi URSS în faţa sediului Gazprom unde a avut loc întâlnirea cu jurnaliştii.

Putin a criticat cu această ocazie Occidentul care îl acuză că doreşte o confruntare militară cu NATO şi, prin urmare, trebuie să se pregătească pentru aceasta.

„Se spune că Rusia vrea sa atace NATO (…) Cine a inventat această absurditate? Prostii”, a declarat liderul de la Kremlin.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

VIDEO. IShowSpeed face senzație în România. Americanul a mâncat mici la Obor

IShowSpeed, un cunoscut streamer online pe platforma YouTube, a făcut o vizită specială în București, unde a transmis LIVE timp de peste 3 ore. https://www.youtube.com/watch?v=OAtqkkQ3eLE IShowSpeed...
Ultima oră
Pe aceeași temă