18.2 C
București
duminică, 14 aprilie 2024
AcasăPoliticăPUSL Vâlcea și-a ales președintele

PUSL Vâlcea și-a ales președintele

Astăzi la Casa de Cultură a Sindicatelor din Râmnicu Vâlcea a avut loc Conferința Județeană a PUSL în cadrul căreia Dan Liviu Popa a fost ales în unanimitate președinte al organizației PUSL Vâlcea.

”În urma cu 4 luni puneam bazele PUSL Vâlcea, iar acum pot să spun că avem deja opt colegi cu mari șanse de a deveni primari. De asemenea, pot să spun că în tot acest timp am înființat organizația municipală, avem organizație de seniori, organizație de femei și chiar organizație de tineret”, a declarat Dan Liviu Popa, noul lider al umaniștilor vâlceni.

La rândul său, secretarul general al PUSL, Simona Man, prezentă la eveniment, și-a exprimat convingerea că Dan Liviu Popa va face performanță la Vâlcea, și a vorbit despre încrederea pe care o are în acesta. ”Nu mi-a creat nicio emoție negativă, ci întotdeauna a răspuns prompt la toate solicitările. Mai mult sunt convinsă că fiecare își face o echipă după chipul și asemănarea lui, iar toată organizația este determinată și serioasă ca și dumnealui”, a declarat secretarul general al PUSL, Simona Man.

Prezent la eveniment a fost și președintele organizației PUSL Gorj, Dumitru Miroiu care a declarat că ”vom avea foarte mult de câștigat dacă vom știi să asociem numele lui Cristian Popescu Piedone cu numele partidului. Dacă vom spune că noi suntem din partidului lui Piedone, căluțul este sigla noastră, partid se numește Partidul Umanist Social Liberal, votanții vor percepe foarte repede sigla, căluțul, deci căluțul lui Piedone”.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Alina Ceușan a făcut marele anunț! “Ăsta-i cel mai frumos!”

Alina Ceușan și soțul ei, Raul, se pregătesc cu bucurie pentru sosirea celui de-al doilea copil în familia lor. Prezentatoarea din primul sezon al...

Alina Ceușan a făcut marele anunț! “Ăsta-i cel mai frumos!”

Alina Ceușan și soțul ei, Raul, se pregătesc cu bucurie pentru sosirea celui de-al doilea copil în familia lor. Prezentatoarea din primul sezon al...

Creatorul de modă Roberto Cavalli s-a stins din viață

Roberto Cavalli, celebrul creator de modă italian cunoscut pentru creațiile sale extravagante și inovatoare, a încetat din viață vineri, la vârsta de 83 de...
Ultima oră
Pe aceeași temă