25.7 C
București
duminică, 14 aprilie 2024
AcasăPoliticăPSD l-a așteptat degeaba pe ministrul Bode la Parlament

PSD l-a așteptat degeaba pe ministrul Bode la Parlament

Deși ministrul Lucian Bode ar fi trebuit să vină în Parlament, la „Ora Guvernului”, acesta nu a fost prezent să dea explicații pentru Congresul PNL, transmit social-democrații . „Trebuia să explice unei țări întregi de ce a făcut congresul PNL cu 5.000 de oameni care nu au respectat nicio regulă”.

„Bode, un mare fricos care se ascunde după funcție, nu vine astăzi în Parlament la Ora Guvernului”, scriu social-democrații, pe Facebook.

PSD spune că Lucian Bode „trebuia să explice unei țări întregi de ce a făcut congresul PNL cu 5.000 de oameni care nu au respectat nicio regulă”.

„Și asta în timp ce introduce alte și alte restricții și tine oamenii în casă. Și le dă amenzi. Ce ascunde Bode? De ce nu vine să explice?”, concluzionează social-democrații.

După congresul de weekendul trecut, PNL a fost amendat cu 10.000 de lei. Sancțiunea a fost dată pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID. Mai mult de 5.000 de persoane au participat la Congresul PNL, pe timpul a două zile.

Întrebat de ce organizatorii congresului PNL nu au luat măsuri pentru asigurarea distanțării, Lucian Bode a spus, marți, că el a participat la congres în calitate de delegat, nu de organizator sau ministru de Interne.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

A fost aprobat mecanismul prin care primăriile să poată acoperi cofinanțările

Unitățile administrativ-teritoriale (UAT-uri) pot solicita, în cursul anului 2024, până cel târziu 30 septembrie, contractarea de împrumuturi de la Trezoreria Statului, în limita sumei...

Stefanos Tsitsipas a câștigat Mastersul de la Monte Carlo

Grecul Stefanos Tsitsipas a câştigat Mastersul de la Monte Carlo, după ce l-a învins în finală pe norvegianul Casper Ruud, în două seturi, cu...

Prețul petrolul a înregistrat o creștere după atacul Iranului asupra Israelului

Iranul a lansat sâmbătă seara târziu drone explozive și rachete asupra Israelului, ca represalii la un presupus atac israelian asupra consulatului său din Siria la 1...
Ultima oră
Pe aceeași temă