25.7 C
București
duminică, 14 august 2022
AcasăȘtirile zileiPoliticăPSD l-a așteptat degeaba pe ministrul Bode la Parlament

PSD l-a așteptat degeaba pe ministrul Bode la Parlament

Deși ministrul Lucian Bode ar fi trebuit să vină în Parlament, la „Ora Guvernului”, acesta nu a fost prezent să dea explicații pentru Congresul PNL, transmit social-democrații . „Trebuia să explice unei țări întregi de ce a făcut congresul PNL cu 5.000 de oameni care nu au respectat nicio regulă”.

„Bode, un mare fricos care se ascunde după funcție, nu vine astăzi în Parlament la Ora Guvernului”, scriu social-democrații, pe Facebook.

PSD spune că Lucian Bode „trebuia să explice unei țări întregi de ce a făcut congresul PNL cu 5.000 de oameni care nu au respectat nicio regulă”.

„Și asta în timp ce introduce alte și alte restricții și tine oamenii în casă. Și le dă amenzi. Ce ascunde Bode? De ce nu vine să explice?”, concluzionează social-democrații.

După congresul de weekendul trecut, PNL a fost amendat cu 10.000 de lei. Sancțiunea a fost dată pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID. Mai mult de 5.000 de persoane au participat la Congresul PNL, pe timpul a două zile.

Întrebat de ce organizatorii congresului PNL nu au luat măsuri pentru asigurarea distanțării, Lucian Bode a spus, marți, că el a participat la congres în calitate de delegat, nu de organizator sau ministru de Interne.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Unsprezece morți într-un schimb de focuri de armă în Muntenegru – Totul a pornit de la o chirie

Unsprezece persoane, printre care doi copii, au fost ucise vineri într-un schimb de focuri de armă în Muntenegru, iar alte șase au fost rănite,...

Gheorghe Dincă îl acuză pe un anume Ștefan Buța din Bucuresti de răpirea Alexandrei si Luizei 

În interviul dat în premieră națională din pușcărie pentru Gândul, Gheorghe Dincă recunoaște violul comis asupra Alexandrei dar neagă uciderea ei si orice legătură...
00:01:56

VIDEO: FBI a găsit documente „strict secrete” acasă la Trump

Un inventar al obiectelor luate de agenții FBI care au efectuat o percheziție autorizată de instanță la reședința fostului președinte Donald Trump, a inclus...
Ultima oră
Pe aceeași temă