-1.2 C
București
duminică, 23 ianuarie 2022
AcasăȘtirile zileiPoliticăPSD l-a așteptat degeaba pe ministrul Bode la Parlament

PSD l-a așteptat degeaba pe ministrul Bode la Parlament

Deși ministrul Lucian Bode ar fi trebuit să vină în Parlament, la „Ora Guvernului”, acesta nu a fost prezent să dea explicații pentru Congresul PNL, transmit social-democrații . „Trebuia să explice unei țări întregi de ce a făcut congresul PNL cu 5.000 de oameni care nu au respectat nicio regulă”.

„Bode, un mare fricos care se ascunde după funcție, nu vine astăzi în Parlament la Ora Guvernului”, scriu social-democrații, pe Facebook.

PSD spune că Lucian Bode „trebuia să explice unei țări întregi de ce a făcut congresul PNL cu 5.000 de oameni care nu au respectat nicio regulă”.

„Și asta în timp ce introduce alte și alte restricții și tine oamenii în casă. Și le dă amenzi. Ce ascunde Bode? De ce nu vine să explice?”, concluzionează social-democrații.

După congresul de weekendul trecut, PNL a fost amendat cu 10.000 de lei. Sancțiunea a fost dată pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID. Mai mult de 5.000 de persoane au participat la Congresul PNL, pe timpul a două zile.

Întrebat de ce organizatorii congresului PNL nu au luat măsuri pentru asigurarea distanțării, Lucian Bode a spus, marți, că el a participat la congres în calitate de delegat, nu de organizator sau ministru de Interne.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

AUSTRALIAN OPEN 2022. Simona Halep şi Sorana Cîrstea joacă, luni, în optimi

Simona Halep, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 14, va evolua, luni, nu înainte de ora 04.00, cu Alize Cornet din Franţa,...

A patra zi de grevă la STB. Doar 25% din parcul auto a ieșit pe traseu

Sute de şoferi refuză să iasă pe traseu, fiind a patra zi de grevă a angajaţilor STB. Transportul în comun din Capitală este afectat....

Coronavirus în România, bilanț provizoriu: Peste 14.000 de noi cazuri de COVID-19

Numărul cazurilor noi de Covid-19 din țara noastră se menține ridicat, potrivit bilanțului provizoriu. După trei zile în care au fost înregistrate peste 19.000...
Ultima oră
Pe aceeași temă