18.9 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăȘtirile zileiProcesul Epic Games. Apple neagă că a încălcat un ordin judecătoresc din...

Procesul Epic Games. Apple neagă că a încălcat un ordin judecătoresc din SUA

Apple a negat vineri că a încălcat un ordin judecătoresc care reglementează App Store-ul său și a îndemnat un judecător federal din California să respingă o cerere a dezvoltatorului “Fortnite”, Epic Games, pentru sfidare, scrie Reuters.

Apple a prezentat aceste argumente într-un dosar al judecătorului districtual american Yvonne Gonzalez Rogers din Oakland, care a prezidat procesul intentat de Epic în 2020, acuzând Apple că a încălcat legea antitrust prin controalele sale stricte asupra modului în care consumatorii descarcă aplicații și plătesc pentru tranzacțiile din cadrul acestora.

Dosarul Apple a criticat o încercare a Epic de a pune la dispoziția dezvoltatorilor “instrumentele și tehnologiile Apple în mod gratuit”.

Epic dorea ca instanța “să microgestioneze operațiunile comerciale ale Apple într-un mod care să crească profitabilitatea Epic”.

Epic a refuzat să comenteze. Apple nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii cu privire la această dispută, parte a unei lupte îndelungate între cele două companii.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Procurorul Lucian Onea s-a întors la DNA Ploiești

Liderii PNL Prahova, în frunte cu baronul Iulian Dumitrescu-aflat sub control judiciar pentru o mită de 3.200.000 de euro, și Roberta Anastase, sunt...

UE promite mai mult sprijin pentru refugiați

Uniunea Europeană a promis luni, 27 mai 2024, peste 2 miliarde de euro (2,2 miliarde de dolari) pentru a-i sprijini pe sirienii strămutați, dar...

VIDEO. Misha Miller, tânăra care scoate hit după hit, despre viața personală: “Nu m-am gândit la nuntă!”

Misha Miller, tânăra care scoate hit după hit, nu are o problemă atunci când vine vorba despre viața ei personală. Artista a vorbit deschis...
Ultima oră
Pe aceeași temă