7.4 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăSportProbleme pentru Nadal la turneul de la Brisbane. "Am simţit o durere...

Probleme pentru Nadal la turneul de la Brisbane. “Am simţit o durere în apropierea zonei unde a fost operat”

Sportivul spaniol Rafael Nadal, revenit pe terenul de tenis după aproape un an de pauză din cauza unei accidentări, a avut parte de o înfrângere în sferturile de finală la Brisbane.

În timpul meciului cu Jordan Thompson, Nadal a resimțit dureri musculare în zona în care a avut o accidentare cu un an în urmă, fiind nevoit să primească îngrijiri medicale în timpul partidei.

Desfășurat pe o durată de 3 ore și 25 de minute, meciul s-a încheiat cu victoria lui Thompson, cu scorul de 5-7, 7-6 (8/6), 6-3. Nadal, în vârstă de 37 de ani, a declarat că durerea provenea din zona superioară a coapsei stângi, acolo unde a suferit o accidentare în trecut. Acest incident a avut loc în ciuda revenirii recente a sportivului pe teren, după două intervenții chirurgicale la șold în anul precedent.

”Nu este la fel ca anul trecut pentru că în acel moment am simţit imediat ceva. Astăzi nu am simţit mare lucru, dar este într-o zonă apropiată de cea unde am suferit operaţia anul trecut. De aceea suntem un pic îngrijoraţi”, a spus Nadal.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Ministerul de Interne vrea să angajeze 5000 de oameni prin încadrare directă, adică direct din viața civilă

Vicepremierul Cătălin Predoiu, ministrul Afacerilor Interne, a înaintat Guvernului un Memorandum prin care solicită angajarea a 5200 de oameni în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Memorandumul...

Poliția britanică a arestat marți al șaselea cetățean bulgar pentru spionaj în favoarea Rusiei

Poliţia britanică a arestat marţi al şaselea cetăţean bulgar în cadrul unei anchete asupra unei presupuse reţele de spionaj în favoarea Rusiei, notează AFP,...

Hidroelectrica a înregistrat în 2023 cel mai mare profit din istorie

În timp ce românii sărăcesc de la o zi la alta, iar cea mai mare parte din salariile lor se duce pe facturi,...
Ultima oră
Pe aceeași temă