14.8 C
București
sâmbătă, 21 mai 2022
AcasăȘtirile zileiPrimele imagini cu Djokovic în Dubai. Zâmbitor și relaxat, a făcut poze...

Primele imagini cu Djokovic în Dubai. Zâmbitor și relaxat, a făcut poze cu fanii

Novak Djokovic a ajuns în Dubai și nu în țara natală, unde este așteptat de mii de fani. Superstarul tenisului, Novak Djokovic, a aterizat în Dubai la primele ore ale zilei de luni, după ce a contestat decizia de deportare din Australia și a pierdut apelul în justiție. Lui i s-a retras viza deoarece nu a respectat regulile de intrare în țară cu privire la Covid și nu a prezentat dovada vaccinării. 

Hotărârea a fost luată de un complet de 3 judecători care i-au spulberat lui Djokovic toate speranțele de a câștiga cel de-al 21  Grand Slam la Australian Open, care începe chiar luni,m 17 ianuarie.

Jucătorul sârb a plecat spre aeroportul din Melbourne la câteva ore mai târziu după aflarea deciziei judecătorilor. Agenții federali l-au escortat pe el și pe echipa sa din salonul de afaceri până la poartă, unde s-a îmbarcat pentru un zbor către Emirate, cu destinația Dubai. 

Zborul a decolat cu puțin înainte de ora 23:00.

Djokovic a ajuns în Dubai. Are interzis în Australia timp de 3 ani

Ministrul Afacerilor Interne, Karen Andrew, a declarat, că Novak Djokovici, care a ajuns luni în Dubai, nu va putea intra în Australia în următorii trei ani, informează lequipe.fr, care citează Daily Mail. „Viza a fost anulată de ministrul Imigraţiei, Hawke. Acea anulare a fost confirmată de Curtea Federală, aşa că, în consecinţă, i se va interzice intrarea în ţară timp de trei ani”, a spus Andrews, luni, într-o emisiune televizată. Totuşi, ministrul a precizat că Djokovici ar putea primi persmisiuna de a reintra în viitor în Australia cu motive convingătoare, „care ar putea fi analizate, dar totul este ipotetic în acest moment”.

Şi premierul Scott Morrisona a declarat că, în ciuda interdicţiei de trei ani, ar putea exista o posibilitate ca liderul ATP să se întoarcă în Australia în această perioadă, dar „acest lucru va fi luat în considerare la momentul respectiv”.

Dacă interdicţia va fi fermă, tensimenul sârb de 34 de ani ar putea să nu mai joace vreodată la Australian Open, turneu pe care l-a câştigat de nouă ori.

Novak Djokovici e în Dubai, după ce a părăsit Australia, duminică, la bordul unui avion al companiei Emirates. după ce apelul său la decizia de anulare a vizei de intrare în Australia a fost respins de un tribunal din Melbourne.

Urmărește România Liberă și pe pagina de Facebook

Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă