14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiPrimăria Sectorului 2 colectează din nou deşeuri de la populaţie

Primăria Sectorului 2 colectează din nou deşeuri de la populaţie

Pentru desfăşurarea în bune condiţii a programului, locuitorii sectorului 2 sunt rugaţi să sune şi să anunţe adresa unde au depozitat gunoaiele la următoarele numere de telefon:

* 021.252.51.03 – Poliţia Locală Sector 2

* 021.9941 – Poliţia Locală Sector 2

* 021.9654 – S.C. Supercom S.A.

La solicitarea primarului sectorului 2, SC Supercom S.A. colectează gratuit de la populaţie deşeuri voluminoase, aparate electrice şi electronice vechi – aparate de uz casnic; echipamente informatice şi de telecomunicaţii; echipamente de larg consum; echipamente de iluminat; unelte electrice şi electronice; jucării, echipamente sportive şi de agrement.

În vederea bunei coordonări a activităţii, sectorul 2 a fost împărţit în 10 zone, unde, în intervalul orar 9.00 -14.00, echipajele Poliţiei Locale Sector 2 şi S.C. Supercom S.A., sub coordonarea Primăriei Sectorului 2, vor patrula pe străzi în vederea identificării locurilor de depozitare a deşeurilor, ridicării şi transportării acestora la centrele de colectare.

Cele mai citite

EXCLUSIV. Companiile de stat, chestiune de siguranță națională, doar în declarațiile puterii. Ministerul Economiei, fără apărare la falimentul Lido S.A.

Statul rămâne lipsit de reacție în cazul falimentului Lido S.A., companie la care este acționar majoritar, în condițiile în care afacerea pare gândită pentru...

Blat PSD-PNL la alegerile locale din Maramureș

Coaliția PSD-PNL s-a rupt la București, însă în țară alianța merge „unsă” și un exemplu elocvent este situația din Maramureș. După arestarea edilului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă