37.4 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăPoliticăPreședintele României, Klaus Iohannis, a semnat 2 decrete vineri, 5 iulie 2024

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat 2 decrete vineri, 5 iulie 2024

În data de 5 iulie 2024, Președintele României, Klaus Iohannis, a fost de acord cu semnarea decretului privind promulgarea Legii pentru modificarea Legii nr. 49/2022 privind desființarea Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție, precum și pentru modificarea Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedură penală (PL-x 291/2024);

De asemenea, acesta a semnat și decretul pentru promulgarea Legii privind utilizarea semnăturii electronice, a mărcii temporale și prestarea serviciilor de încredere bazate pe acestea (PL-x 701/2023).

Maria Stan
Maria Stanhttp://www.romanialibera.ro
Maria Stan, născută în 2001, este o tânără ambițioasă cu o pasiune pentru diplomație și literatură. A absolvit cu nota 10 licența în Științe Politice la Universitatea din București și urmează un masterat în Studii Europene. A făcut internship la Camera Deputaților, a colaborat la revista "Studia Politica" și a fost ambasador pentru "Generația VOT", unde a educat tinerii despre importanța votului. Este o scriitoare talentată, cu lucrări publicate și premii internaționale în literatură și artă vizuală. Abilitățile sale includ comunicarea strategică, gândirea critică și implementarea de proiecte. Maria reprezintă un exemplu de tânăr profesionist dedicat dezvoltării personale și contribuției în societate. Ea s-a alăturat echipei România Liberă în iulie 2024.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă