4.8 C
București
miercuri, 28 februarie 2024
AcasăPoliticăPreședinta Republicii Moldova, Maia Sandu, se întâlnește cu Principesa Margareta

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, se întâlnește cu Principesa Margareta

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, se întâlnește la București cu Principesa Margareta și cu soțul acesteia, Principele Radu.

Întâlnirea are loc cu prilejul vizitei la București, în ziua de 3 aprilie 2023, a șefei de stat a Republicii Moldova. Maia Sandu urmează să planteze un copac, în grădina reședinței Familiei Regale a României. În curtea Palatului Elisabeta urmează a fi plantat un stejar.

Majestatea sa Margareta este Custodele Coroanei României, în urma decesului tatălui său, Regele Mihai.

După întâlnirea cu membrii Familiei Regale, președinta Republicii Moldova va merge la Palatul Cotroceni. Începând cu ora 16, ea va participa la o întâlnire trilaterală România – Republica Moldova – Germania. La întâlnire iau parte cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, președintele Klaus Iohannis și președinta Maia Sandu.

Cancelarul Scholz a sosit, la mijlocul zilei de luni, la Palatul Cotroceni și a avut declarații de presă comune împreună cu președintele Iohannis.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Ciucă nu a putut trece de la Galbena de Odobescu la un vin de calitate

Ilustrație: Marian Avramescu Obișnuit cu Galbena de Odobescu, care i-a fost băgată pe gât de către marele ospătar de la recepțiile organizate la Palatul...

Taximetriștii continuă și astăzi protestul din Capitală

Taximetriştii membri ai Asociaţiei Naţionale a Patronatului Operatorilor de Transport în Regim de Taxi (ANPOTRT) continuă astăzi protestele în Piaţa Constituţiei, solicitând emiterea, în...

Seiful Arctic pentru Ziua Apocalipsei primește un lot record de semințe de recoltă

O boltă arctică înghețată, construită pentru a păstra culturile agricole globale de la dispariție, a primit semințe marți (27 februarie) de la cel mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă