8.4 C
București
luni, 25 octombrie 2021

USR PLUS reclamă ameninţări asupra secretarilor de stat PNL din ministerele lor

USR PLUS reclamă amenințări asupra secretarilor de stat PNL din ministerele conduse de miniştri ai formaţiunii pentru a se prezenta la şedinţa de Guvern.

„Facem apel la şeful Executivului să nu pună oamenii în situaţia de a încălca legea”, subliniază reprezentanţii USR PLUS.

„USR PLUS ia act de ameninţările asupra secretarilor de stat PNL din ministerele conduse de miniştri USR PLUS de a se prezenta la şedinţa de guvern”, afirmă reprezentanţii formaţiuni, într-un comunicat de presă transmis miercuri seară.

Ei adaugă că reprezentarea unui minister, conform legii, este atributul ministrului şi poate fi delegată doar de acesta prin ordin scris.

„Facem apel la şeful Executivului să nu pună oamenii în situaţia de a încălca legea prin uzurparea de calităţi oficiale”, transmit reprezentanţii USR PLUS.

Vicepremierul Dan Barna a anunţat, miercuri, că miniştrii USR PLUS nu vor participa la şedinţa de Guvern de la ora 19.00. USR PLUS va decide, miercuri seară, care vor fi paşii de urmat şi a cerut convocarea unei şedinţe a coaliţiei, pentru joi dimineaţă.

„Am decis să nu participăm în această seară la şedinţa de Guvern, de la ora 19.00, şi să convocăm o şedinţa a coaliţiei mâine dimineaţă, la ora 10.00, care va defini cum vom proceda în continuare, în acest moment urmând să avem o şedinţă a Biroului Naţional aşa cum am discutat”, a declarat, miercuri, vicepremierul Dan Barna.

Ultima oră
Pe aceeași temă