21.1 C
București
joi, 26 mai 2022
AcasăȘtirile zileiPoliticăPremierul Ciucă explică de ce nu s-a mai dus la partid

Premierul Ciucă explică de ce nu s-a mai dus la partid

Premierul Ciucă explică de ce nu s-a mai dus la partid, răspunzând astfel criticilor că nu mai urmează sugestiile PNL.

„Recunosc, nu am mai avut timp să ajung la sediul partidului pentru că au fost activităţile de la nivelul Guvernului”, a declarat Nicolae Ciucă. Șeful Guvernului a făcut această declarație joi seară, la postul TVR1.

Premierul Nicolae Ciucă este și senator PNL, deci șeful său politic este președintele PNL, Florin Cîțu. În ultima perioadă apăruseră zvonuri că în PNL se încearcă înlocuirea președintelui Cîțu cu Nicolae Ciucă. Acesta din urmă susține însă că are o relație foarte bună cu Florin Cîțu.

„Am o relaţie foarte bună. Nu mai târziu de ieri am fost împreună la comemorarea prim-ministrului liberal asasinat în 1933, I. Gh. Duca. Ori de câte ori am ceva de rezolvat, discut cu preşedintele partidului, cu vicepreşedinţii partidului”, a susținut senatorul Ciucă.

Acum câteva zile, în schimb, președintele PNL, Florin Cîțu, îl criticase pe Nicolae Ciucă. În opinia lui Cîțu, șeful Executivului acceptase prea devreme să relaxeze măsurile împotriva pandemiei. La acele critici, Ciucă replicase că președintele PNL, Florin Cîțu, n-a înțeles noile măsuri. Relaxarea măsurilor contra pandemiei este valabilă în România până după Anul Nou.

Citiți România Liberă și pe Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Putin: Moscova va ajuta la „depăşirea crizei alimentare” dacă vor fi ridicate sancţiunile

Vladimir Putin s-a declarat gata să ajute la "depăşirea crizei alimentare" provocate de blocarea cerealelor ucrainene şi ruseşti din cauza conflictului în curs, dacă...

Ciucă: După 6 luni de guvernare, avem cea mai mare creştere economică din UE 

Nicolae Ciucă a declarat „Guvernul a crescut ritmul de absorbţie a fondurilor europene cu 7% faţă de acum 6 luni, iar estimările de plată...

Se anunță trafic greu în București: Lucrările la pasajul rutier de la Piața Unirii încep în jur de 20 iunie

Lucrările de refacere de la pasajul rutier de la Piaţa Unirii vor începe în jurul datei de 20 iunie şi este preconizat să fie...
Ultima oră
Pe aceeași temă