5.4 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021

Oamenii „grei” din PSD merg la întâlnirea cu Iohannis

Cei mai cunoscuți politicieni din PSD se pregătesc să meargă, luni dimineață, la întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Întâlnirea face parte din seria de negocieri pentru desemnarea noului premier, iar Președinția României a anunțat deja că ordinea primirii delegațiilor de partide va corespunde celei a numărului de voturi primite la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. Din acest motiv, primul partid așteptat la Cotroceni, luni dimineață, este PSD, apoi PNL și apoi USR – PLUS.

Din delegația PSD ar urma să facă parte Marcel Ciolacu, Paul Stănescu, Sorin Grindeanu, Gabriela Firea şi Vasile Dîncu. În mod cert, premierul propus de PSD va fi Alexandru Rafila, dar acesta nu va merge, luni, la Cotroceni, întrucât este infectat cu Covid.

„Luni suntem primul partid invitat la Cotroceni. Voi merge însoţit de colegii mei. Nu voi putea să fiu însoţit de domnul profesor Rafila deoarece în continuare este în izolare la domiciliu”, explica preşedintele PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, după şedinţa de joi a Consiliului Politic Naţional al PSD.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă