11.6 C
București
joi, 23 septembrie 2021

O „milionară sexy”, de 31 de ani, ar putea fi noul ministru al Tineretului și Sportului

Sunt tot mai multe voci care susţin că ministrul Tineretului şi Sportului, Marius Dunca, se va număra printre miniştrii aflaţi în funcţie care vor fi schimbaţi.

Un ziar online din Satu Mare anunţă că portofoliul va fi preluat de fiica unui om de afaceri din Satu Mare.

În urmă cu doi ani, când Liviu Dragnea a nominalizat-o ca secretară a Camerei Deputaţilor, mass-media a descris-o drept ”milionara sexy” pe Ioana Bran.

”Actuala secretară a Camerei Deputaţilor, sătmăreanca Ioana Bran are şanse uriaşe să devină noul ministru al Tineretului şi Sportului! Tânăra deputată are 31 de ani şi un background impresionant: este fiica cea mică a milionarului din Satu Mare Ioan Bran, patronul Distileriilor Bran, cele care produc pălinca de export Bran. Ioana Bran a făcut PR pentru palinca produsă de familia sa, declarând că se află la „a 4-a generaţie de “pălincari”, „ca atare este normal ca secretul şi reţeta produselor noastre să se păstreze şi să se transmită din generaţie în generaţie”, menţionează sursa citată de Mediafax.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă