9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăPoliticăNicușor Dan: La DNA mulți pesediști intră, puțini ies

Nicușor Dan: La DNA mulți pesediști intră, puțini ies

Nicușor Dan a reacționat printr-un comentariu scurt postat pe Facebook la demersul parlamentarilor PSD Petre-Florin Manole, Aida-Cristina Căruceru, Daniel Zamfir, Beatrice Tudor și Şerban Nicolae care au depus un denunț la DNA împotriva sa.

„Înţeleg din presă că şoferul lui Cătălin Voicu, senatorul Şerban Nicolae, şi câţiva colegi parlamentari de-ai săi din PSD au fost la DNA să depună un denunţ împotriva mea. Aş spune că le-a luat ceva curaj să intre în clădirea aia. Nu de altceva, dar acolo, aşa cum bine ştim, mulţi pesedişti intră, puţini ies.”, a scris Nicușor Dan.

Parlamentarii PSD îl acuză pe Nicușor Dan, candidatul PNL – USR – PLUS la Primăria Capitalei, de șantaj, luare de mită, trafic de influență, fals în declarații și spălare de bani, fapte pentru care, în opinia lor, acesta ar trebui anchetat penal și, ulterior, trimis în judecată.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă