13.7 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăCoronavirusMarcel Ciolacu intervine în meciul Câciu-Cîțu

Marcel Ciolacu intervine în meciul Câciu-Cîțu

După ce Florin Cîțu (fost premier și fost ministru al finanțelor) și Adrian Câciu (ministru al finanțelor) au schimbat replici indirect, Marcel Ciolacu a intervenit și a precizat că românii așteaptă lucruri serioase.

Reacția lui Marcel Ciolacu

”Haideţi să depăşim zona de declaraţii politice şi de fandoseli, românii aşteaptă de la noi lucruri concrete şi serioase.

În acest moment, România, în afară de pandemie, se confruntă şi cu o criză energetică majoră, care va afecta întreaga economie, dacă Guvernul României nu este unul eficient”, a spus preşedintele PSD.

”Declaraţii politice şi de încercări de a duce discuţiile în altă zonă, mă lasă rece şi nici nu mă interesează”, a spus Ciolacu care a precizat că Guvernul a început să livreze şi nu numai pompieristic, pe zone, cum era şi la pandemie, când se intervenea când apăreau focarele.

Ce spune Florin Cîțu?

În replică, preşedintele PNL, Florin Cîţu, a spus că ”e ciudat să fii într-o coaliţie şi cineva să te acuze de aşa ceva”.

”Dacă ei cred că noi suntem partizanii, pot să stea în Opoziţie din nou”, a mai spus preşedintele PNL.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite

Preliminarii EURO U21. Naționala de tineret, victorie in extremis în Armenia

Selecționata Under 21 a României s-a impus cu 1-0 pe terenul Armeniei, grație unui gol marcat în minutul 90, și continuă cursa de calificare...

Amenințarea teroristă cuprinde Europa. Italia a ridicat nivelul de securitate la maxim

Italia a anunţat că „vigilenţa şi controalele vor fi sporite” înainte de sărbătoarea religioasă de Paşte, ca urmare a atacului terorist petrecut la Moscova...

Coliban, tun la final de mandat. Primăria Brașov, disperată să dea peste un mil. euro pe un imobil în litigiu

Primarul municipiului Brașov, Allen Coliban (USR), se grăbește să încheie o afacere imobiliară profitabilă pentru controversata femeie de afaceri Carmen Palade, ale căror firme...
Ultima oră
Pe aceeași temă