19.9 C
București
luni, 15 august 2022
AcasăȘtirile zileiCoronavirusMarcel Ciolacu intervine în meciul Câciu-Cîțu

Marcel Ciolacu intervine în meciul Câciu-Cîțu

După ce Florin Cîțu (fost premier și fost ministru al finanțelor) și Adrian Câciu (ministru al finanțelor) au schimbat replici indirect, Marcel Ciolacu a intervenit și a precizat că românii așteaptă lucruri serioase.

Reacția lui Marcel Ciolacu

”Haideţi să depăşim zona de declaraţii politice şi de fandoseli, românii aşteaptă de la noi lucruri concrete şi serioase.

În acest moment, România, în afară de pandemie, se confruntă şi cu o criză energetică majoră, care va afecta întreaga economie, dacă Guvernul României nu este unul eficient”, a spus preşedintele PSD.

”Declaraţii politice şi de încercări de a duce discuţiile în altă zonă, mă lasă rece şi nici nu mă interesează”, a spus Ciolacu care a precizat că Guvernul a început să livreze şi nu numai pompieristic, pe zone, cum era şi la pandemie, când se intervenea când apăreau focarele.

Ce spune Florin Cîțu?

În replică, preşedintele PNL, Florin Cîţu, a spus că ”e ciudat să fii într-o coaliţie şi cineva să te acuze de aşa ceva”.

”Dacă ei cred că noi suntem partizanii, pot să stea în Opoziţie din nou”, a mai spus preşedintele PNL.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la presa online: Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Aleph TV, B1 TV și din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 173: România și alte 41 de țări le cer rușilor să se retragă din Zaporojie

Patruzeci şi două de ţări, inclusiv România, au cerut, într-o declaraţie comună, ca Rusia să îşi retragă trupele şi personalul neautorizat de la centrala...
Ultima oră
Pe aceeași temă