9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăPoliticăGarda de Mediu intră “la rupere” în sectorul 4

Garda de Mediu intră “la rupere” în sectorul 4

Daniel Băluță, primarul sectorului 4 din București, a semnat ieri un protocol de colaborare cu Garda de Mediu, în vederea protecției de cetățenilor.

“Am semnat zilele trecute un protocol de colaborare cu Garda de Mediu, în vederea protecției mediului înconjurător.

citește și: Instituțiile de forță au blocat producerea vaccinului românesc

Ce prevede protocolul?

În urma acestuia, echipele de control ale Poliției Locale Sector 4 vor fi sprijinite în mod real și chiar și însoțite de specialiștii parteneri atunci când situația din teren impune acest lucru, astfel încât rezultatele muncii lor să se reflecte într-un mediu mai sănătos și un aer mai curat pentru familiile noastre.

Vom lucra așadar împreună cu Garda de Mediu, fie că vă fi vorba de acțiuni coordonate, fie în cazul unor verificări punctuale pentru identificarea și neutralizarea surselor de poluare de pe raza sectorului 4”, a scris Băluță pe pagina sa de facebook.

Marius Ghilezan
Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă