5.4 C
București
marți, 26 octombrie 2021

Doliu de Sărbători în politica românească: Un liberal, fost primar şi secretar de stat a murit

Operaţia a fost necesară din cauza unor probleme medicale pe care Sorin Ştefoni le acuza în ultima vreme.

Sorin Ştefoni a fost viceprimar, apoi primar al comunei Densuş până în 2013, când a demisionat şi a trecut pe un post de secretar de stat în Ministerul Muncii. În 2016, a devenit secretar al Consiliului Judeţean Hunedoara. Avea 51 de ani, potrivit CanCan.ro.

Moartea fulgerătoare a fostului politician Sorin Ștefoni i-a luat prin surprindere atât pe apropiați, cât și pe cei cu care a colaborat de-a lungul timpului. Mulți dintre ei au așternut pe Internet mesaje emoționante în memoria acestuia.

„La doar 51 de ani, Sorin Stefoni, secretarul judetului, a parasit fulgerator aceasta lume. Disparitia sa ne-a luat pe toti prin surprindere. Am pierdut un bun coleg si un bun profesionist. Ne exprimam profundul regret si suntem alaturi de familia atat de greu incercata! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”,a scris un apropiat al politicianului.

„Regret profund o veste care efectiv m-a lovit pentru ca a fost un coleg bun si loial”, a declarat Mircea Bobora, președintele Consiliului Județean Hunedoara, potrivit hunedoaraliberă.ro.

„Astazi am pierdut un coleg si un prieten… Dumnezeu sa il ierte si sa-l odihneasca! Ramas bun, Sorin Stefoni!”, a scris pe pagina sa de Facebook Adrian David, fost președinte al CJ Hunedoara.

Ultima oră
Pe aceeași temă