11.1 C
București
marți, 26 octombrie 2021

Diaspora liberală îl susține pe Orban

Diaspora liberală îl susține pe Orban la Congresul PNL care este programat peste o săptămână.

La Congresul PNL din 25 septembrie 2021 se va alege președintele partidului. Pentru funcția supremă de conducere candidează Ludovic Orban și Florin Cîțu. Dacă Orban pierde alegerile din partid, el va pierde probabil și funcția de președinte al Camerei Deputaților.

În acest context, Colegiul Director al PNL Diaspora a decis, miercuri, cu 29 de voturi pentru şi 5 împotrivă, să susţină moţiunea „Forţa Dreptei”, a lui Ludovic Orban. Moţiunea lui Florin Cîţu, „România Liberală”, a avut 7 voturi pentru şi 27 de voturi împotrivă.

Un comunicat în acest sens a fost transmis de filiala PNL Diaspora.

„Singurul om politic cu experienţa şi tactul necesar pentru ducerea la bun sfârşit a mandatului dat de cetăţeni este Ludovic Orban”, precizează comunicatul.

Diaspora liberală îl susține pe Orban

„În patru ani de mandat, a reuşit să obţină victorii importante în toate tururile de scrutin, a arătat că poate guverna în situaţii de criză, a demonstrat că poate aduce la masa negocierii oameni cu idei şi viziuni diferite pe care să-i transforme într-o echipă gata să lucreze pentru români şi pentru România. Ludovic Orban este şi va fi preşedintele Partidului Naţional Liberal”, a declarat senatorul Viorel Badea. El este preşedintele filialei PNL Diaspora.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă