9.2 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021

Ciolacu este grobian la adresa puterii: „Unanimitate, looserilor”

„Unanimitate, looserilor!!! CCR a confirmat azi, în unanimitate, că PNL și USR au pus la cale un abuz îngrozitor și au atacat însăși esența statului de drept! La sesizarea PSD, Avocatul Poporului a fost repus în drepturi, spre disperarea lui Cîțu, Orban, Barna și a restului găștii anti-corupților de carton.
Salut decizia Curții care consolidează astfel poziția acestei instituții în apărarea drepturilor și libertăților cetățenești față de abuzurile puterii”, reacționează Marcel Ciolacu.

El spune că Orban și Barna „deja continua delirul și vrea o nouă procedură de revocare a doamnei Renate Weber”.

„Chiar nu mai au niciun pic de rațiune! Nu-și dau seama că orgoliul lor prostesc va pune România în cea mai proastă poziție în fața întregii Europe! Îi somez să renunțe la aceste manevre sinucigașe, care fac un rău enorm țării! P.S. Mă bucur că Avocatul Poporului este în măsură să-și reia exercitarea deplină a atribuțiilor sale. La câte abuzuri pregătește această guvernare, Renate Weber va avea mult de lucru în continuare… sper că va începe cu OUG privind tăierea alocațiilor și cu OUG privind privatizarea sănătății”, conchide social-democratul.

Revocarea Avocatului Poporului, Renate Weber, este neconstituțională, au decis, marți, în unanimitate, judecătorii Curții Constituționale a României (CCR).

Ultima oră
Pe aceeași temă