9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăPoliticăCe salariu are mama lui George Simion și ce factură colosală i-a...

Ce salariu are mama lui George Simion și ce factură colosală i-a venit la lumină

Mama lui George Simion, liderul AUR, este o femeie simplă, ca toți oamenii de rând. Are un serviciu și un salariu așa cum avem cu toții în România zilei de azi: mic. Femeia, a spus George Simion, câștigă 2.300 de lei. Însă, nu asta ar fi, până la urmă, problema. Nemulțumirea politicianului vine din altă parte și este legată de facturile uriașe care au împovărat-o și mai mult pe femeie. 

George Simion a făcut o mărturisire care ține de viața personală a mamei sale. Liderul AUR a recunoscut, într-o declarație oferită la un post de televiziune că mama lui, economist de meserie, are un salariu foarte mic – 2.300 de lei – bani din care se presupune că ar putea să trăiască decent. Însă, facturile extrem de mari la energie electrică au distrus-o pe femeie.

Mama lui George Simion, factură colosală la curent electric! 

George Simion a dezvăluit, marți, la Antena 3 ce venituri are mama sa, dar și ce factură la curent uriașă a primit femeia. Discuția a fost deschisă de Mugur Ciuvică, care l-a întrebat pe Simion cu câți bani mai rămâne în buzunar după ce își donează 90% din salariul de parlamentar, după cum a tot spus că face. 

Dar Simion nu se plânge că nu ar avea bani. Pentru că are. După ce-și donează aproape tot salariul îi râmân 2.000 de lei, plus încă 28.000 de lei sumă forfetară, mai primește alți 4.500 de lei bani de chirie și o diurnă de încă 4.000 de lei. Potrivit spuselor sale, fiecare parlamentar ar avea în mână cam 12.000 de euro. „Eu zic că trebuie să mai tăiem din parlamentari”, a glumit el. 

Dar nu banii sunt o problemă pentru George Simion. Căci, așa cum a demonstrat, are suficienți. Durerea lui e alta: mama sa, de profesie economist, care trăiește dintr-un salariu extrem de mic și care a primit luna aceasta o factură uriașă la lumină. „A venit mama să-mi arate factura pe care o primește și mama câștigă foarte puțin. 2.500 de lei i-a venit.

Prin urmare, femeia a primit o factură mai mare decât suma pe care o câștiga lunar din salariu. George Simion a mărturisit că este foarte revoltat din această cauză, motiv pentru care a și reacționat atât de vehenemt luni, la adresa ministrului Energiei, Virgil Popescu.

Reamintim faptul că luni, 7 februarie, în timpul dezbaterii moțiunii de cenzură depuse de USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, liderul AUR, George Simion l-a bruscat pe acesta din urmă, l-a luat de gât, l-a împins și l-a făcut hoț.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă