10.9 C
București
duminică, 24 octombrie 2021

Cazanciuc: Cererea lui Teodorovici de a fi confirmat președinte executiv al PSD va fi respinsă

Senatorul jurist Robert Cazanciuc a susținut, miercuri, că sesizarea fostului ministru Eugen Teodorovici de a fi recunoscut ca președinte executiv al PSD va fi respinsă de instanță.

Senatorul Teodorovici a exercitat funcțiile de ministru de Finanțe și de președinte executiv al PSD în perioada în care Viorica Dăncilă era prim-ministru și președinte al PSD. Acum, Teodorovici a făcut o sesizare la Trbunalul Municipiului București, în care cere să i se recunoască în continuare aceeași calitate de președinte executiv al partidului.

„Am văzut dimineaţă, în presă, textul sesizării. Nu ştiu dacă l-a făcut Eugen, ca economist – atunci pot să înţeleg sesizarea. Dacă l-a făcut un jurist, ar trebui să-l dea afară, pentru că sesizarea are câteva elemente lipsă. Nu o să le spun acum – o să las judecătorii să descopere acest lucru – care fac ca această sesizare să fie respinsă”, a precizat, la sediul PSD, Robert Cazanciuc, președintele Senatului.

Independent de rezultatul acestei cereri în Justiție, Eugen Teodorovici a anunțat că va candida la funcția de președinte al PSD, împotriva lui Marcel Ciolacu – actualul președinte interimar al partidului.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă