10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăPoliticăAlegerile locale vor fi un dezastru, va fi prezență 50 la sută,...

Alegerile locale vor fi un dezastru, va fi prezență 50 la sută, estimează Vasile Dîncu (PSD)

“În 27 septembrie putem avea un mare dezastru electoral, România, nu PSD. În 27 septembrie putem avea o prezenţă foarte scăzută care să fie undeva la jumătatea alegerilor normale şi atunci vor rezulta foarte mulţi reprezentanţi ai tuturor partidelor, cu o legitimitate scăzută în administraţia locală. Am putea să avem cozi infernale, pentru că noi am calculat că, dacă într-o secţie din Bucureşti, să zicem, unde votează în mod normal 1.500 de oameni, dacă s-ar desfăşura conform tuturor indicaţiilor şi sunt respectate toate condiţiile sanitare, atunci din 1.500 ar putea să voteze, în timpul alocat, 500”, a explicat, duminică, într-o conferință de presă, Vasile Dîncu.

“Alegerile s-ar putea să ne arate că nu suntem pregătiţi, ca administraţie naţională, ca Guvern, ca societate, nici pentru şcoală, dar nici pentru alegeri”, a avertizat Vasile Dîncu.

Numele lui Vasile Dîncu se vehicula, recent, și pentru a fi propus de PSD ca premier, în locul lui Ludovic Orban, dar însuși Dîncu a susținut că nu e interesat de această funcție.

Pe de altă parte, Vasile Dîncu a confirmat că s-a înscris, în anul 2019, în PSD, în organizația din Bistrița Năsăud.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă