19.7 C
București
vineri, 22 octombrie 2021

Alegerile locale vor fi un dezastru, va fi prezență 50 la sută, estimează Vasile Dîncu (PSD)

„În 27 septembrie putem avea un mare dezastru electoral, România, nu PSD. În 27 septembrie putem avea o prezenţă foarte scăzută care să fie undeva la jumătatea alegerilor normale şi atunci vor rezulta foarte mulţi reprezentanţi ai tuturor partidelor, cu o legitimitate scăzută în administraţia locală. Am putea să avem cozi infernale, pentru că noi am calculat că, dacă într-o secţie din Bucureşti, să zicem, unde votează în mod normal 1.500 de oameni, dacă s-ar desfăşura conform tuturor indicaţiilor şi sunt respectate toate condiţiile sanitare, atunci din 1.500 ar putea să voteze, în timpul alocat, 500”, a explicat, duminică, într-o conferință de presă, Vasile Dîncu.

„Alegerile s-ar putea să ne arate că nu suntem pregătiţi, ca administraţie naţională, ca Guvern, ca societate, nici pentru şcoală, dar nici pentru alegeri”, a avertizat Vasile Dîncu.

Numele lui Vasile Dîncu se vehicula, recent, și pentru a fi propus de PSD ca premier, în locul lui Ludovic Orban, dar însuși Dîncu a susținut că nu e interesat de această funcție.

Pe de altă parte, Vasile Dîncu a confirmat că s-a înscris, în anul 2019, în PSD, în organizația din Bistrița Năsăud.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă