1.7 C
Bucharest
Sunday, 10 December 2023
HomeSocialJustițiePercheziții de amploare în județul Dolj. Sunt vizați polițiști de frontieră de...

Percheziții de amploare în județul Dolj. Sunt vizați polițiști de frontieră de la Vama Calafat

Ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie au efectuat marţi percheziţii domiciliare în 26 de locaţii, aflate pe raza judeţului Dolj.

Percheziţiile sunt efectuate de poliţişti DGA – serviciile anticorupţie din judeţele Dolj, Argeş, Vâlcea, Gorj, Mehedinţi, Olt, Dâmboviţa, Sibiu, Caraş-Severin şi Hunedoara, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj.

Potrivit DGA, este vorba de un dosar penal care vizează săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, asimilate celor de corupţie, respectiv luare de mită, dare de mită şi abuz în serviciu, presupus a fi săvârşite, în perioada 2022 – 2023, de către mai mulţi agenţi de poliţie de frontieră din cadrul Sectorului de Poliţie de Frontieră Calafat.

În cauză se beneficiază de sprijinul Grupării Mobile de Jandarmi „Fraţii Buzeşti” Craiova. 

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă