22.2 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăLifestylePat Colbert a părăsit scena vieții. Actrița se confrunta cu probleme de...

Pat Colbert a părăsit scena vieții. Actrița se confrunta cu probleme de sănătate

Vedeta din „Dallas”, Pat Colbert, care a interpretat-o pe Dora Mae în serialul de succes, a murit la vârsta de 77 de ani.

Pat Colbert s-a stins din viață

Vedeta a suferit trei accidente vasculare cerebrale în decursul ultimului deceniu, iar înmormântarea este programată să aibă loc pe 20 iulie.

Colbert a jucat rolul glamour al gazdei și managerului Oil Baron Club în ultimele opt sezoane ale telenovelei de lungă durată. Serialul a rulat timp de 14 sezoane, între 1987 și 1991, devenind un clasic al televiziunii americane.

Fiind singurul personaj afro-american recurent din serial, Dora Mae nu a avut niciodată o poveste proprie, deoarece «Dallas» nu a încercat niciodată să fie altceva decât saga familiei Ewing, dar ea a interpretat rolul cu eleganță și inteligență,

a declarat Shaun Chang de la blogul de filme și TV Hill Place, pentru The Hollywood Reporter.

Dallas și Pat Colbert

Serialul „Dallas” a fost un fenomen cultural în anii ’80, cunoscut pentru intrigile sale captivante și personajele memorabile.

Printre actorii care au contribuit la succesul acestui serial se numără și Pat Colbert, care a interpretat diverse roluri secundare în mai multe episoade.

Pat Colbert a fost o actriță americană cu o carieră diversificată în televiziune și film. În „Dallas”, ea a adus viață unor personaje secundare care au jucat roluri importante în intrigile complexe ale familiei Ewing.

Serialul, cunoscut pentru drama sa intergenerațională și pentru povestea sa despre putere și bogăție în Texas, a fost un punct culminant în cariera lui Colbert în industria divertismentului.

În afara „Dallas”, Pat Colbert a avut apariții în alte producții televizate și filme, contribuind la peisajul artistic al epocii sale.

Deși nu foarte multe detalii sunt disponibile despre viața sa personală, contribuția sa la „Dallas” și alte proiecte de televiziune rămân parte din moștenirea sa în lumea divertismentului american.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă