22.2 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăLifestyleVlăduța Lupău a ales un nume din Biblie pentru cel de-al doilea...

Vlăduța Lupău a ales un nume din Biblie pentru cel de-al doilea copil

Vlăduța Lupău a născut pe 8 iulie un băiețel sănătos. Cântăreața a împărtășit primele imagini cu copilul său și a dezvăluit numele biblic ales pentru acesta.

La 33 de ani, Vlăduța Lupău, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, a devenit mamă pentru a doua oară.

Pe rețelele de socializare, ea a publicat fotografii cu fiul său nou-născut și a scris un mesaj emoționant. Anunțul că este din nou însărcinată a fost făcut cu câteva luni în urmă, în cadrul concertului susținut la Sala Palatului.

Numele ales de aceasta pentru băiatul său este ISAIA.

„Bine ai venit pe lumea asta, minune!”, a început Vlăduța Lupău mesajul

„ISAIA

Bine ai venit pe lumea asta, minune!

Ai fost dorit și ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire! De fapt ai venit să o înmulțești toată iubirea care deja era în casa noastră.

Să știi ca te așteaptă o lume minunată, minunată dacă tu vei fi bun cu ea… pentru ca Dumnezeu, cel care te-a zidit și te-a trimis în ea, îți dăruiește zile după suflet și după fapte.

O să aibă mama grijă, să înțelegi ca totul e cu voia Lui.

Până una alta, vom merge acasă, unde, o altă dragoste mare, să știi ca îți va fi mereu alaturi la bine și la rău toată viața, la fel ca mine și ca tatăl tău… cine?! Fratele tău minunat, IAIR care îți zic sincer te așteaptă să vă jucați cu mașinile și să-i duci avionul acela mare cu motor, elice si “aripe” cum îți tot zicea.

Îmi doresc și am să mă rog mereu să ai o viață ușoară și binecuvânta, dar știu ca nu te vor ocoli nici lacrimile, nici necazurile iar atunci îți promit ca eu voi vi mereu lângă tine și te voi învăța să te ROGI și să LUPȚI pentru bine și toate visurile tale.

Acum cand te-ai născut, știu ca eu sunt lumea ta și atât! Dar știu ca va veni și ziua-n care, cu orice îmbrățișare va fi un strop de îndepărtare. Nu-i nimic, până atunci, de treci prin RAI de treci prin IAD te voi ocroti, te voi iubi cu același drag.

Și închei prin a-ți zice, la fel ca fratelui tău și anume că: îți fac cunoștință cu prima femeie din viața ta care îți spune din toată inima

TE IUBESC!

semnat, MAMA TA”, a fost mesajul transmis de Vlăduța Lupău, pe pagina sa de Facebook.

Cântăreața, căsătorită cu fostul portar de la CFR Cluj

Adi Rus, fost portar la CFR Cluj cu trei titluri în palmares, a renunțat definitiv la fotbal în 2020. Un an mai târziu, el a dezvăluit, în exclusivitate pentru ProSport, motivele care l-au determinat să ia această decizie.

Așa am simțit eu atunci, am vrut să renunț la fotbal. Inițial n-am vrut să renunț definitiv. Am vrut doar să plec de la CFR pentru că nu mai eram mulțumit de statutul de rezervă, iar uneori eram în afara lotului. Eu am tot ce-mi trebuie, am o familie frumoasă, îmi doream foarte mult să joc. Am progresat până la un anumit nivel, dar dacă nu jucam era foarte greu să mai progresez. Pentru postul de portar chiar sunt tânăr. Un portar cu experiență e la 31-32 de ani. După ce am plecat de la CFR au fost foarte puține echipe care s-au interesat de mine pentru că toată lumea a crezut că am renunțat definitiv. Apoi au apărut toate ofertele într-o săptămână, dar nu s-au concretizat. După aceea n-am mai vrut eu pentru că m-am obișnuit acasă cu familia,

povestea Adi Rus.

De altfel, reacția lui Adi Rus nu a întârziat să apară. Proaspătul tătic a fost cel care a anunțat fericita veste pe rețelele de socializare, postând primele imagini emoționante cu noul membru al familiei.

Sunt cel mai bogat om de pământ! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a oferit. De azi, dragostea nu se împarte, ci se înmulțește. Isaia, Iair, Vlăduța Lupău, vă iubesc câte zile o să am!,

a scris acesta pe Instagram.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă