22.9 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăInternaționalO tânără de doar 18 ani a câștigat 48 de milioane de...

O tânără de doar 18 ani a câștigat 48 de milioane de dolari în Canada

O tânără în vârstă de 18 ani tocmai a obținut 48 de milioane de dolari canadieni (35,8 milioane de dolari), devenind cea mai tânăra persoană din Canada care a câștigat vreodată un premiu atât de mare.

Dar, în timp ce mulți adolescenți înzestrați brusc cu o avere de neimaginat ar putea să o ia razna, Juliette intenționează să rămână cu picioarele bine înfipte în pământ.

Studentă intenționează să își termine studiile și să devină medic.

„Plângeam – lacrimi de fericire – desigur”, a declarat ea la Ontario Lottery and Gaming Corporation vineri, când a sărbătorit câștigul de luna trecută. „Încă nu-mi vine să cred că am câștigat premiul cel mare Gold Ball la primul meu bilet de loterie!”, potrivit orange.ro.

O tânără de 18 ani a câștigat 48 de milioane de dolari în Canada, aceasta uitând complet de biletul de loterie pe care-l achiziționase

Juliette, din Sault Ste. Marie, Ontario, a declarat că uitase complet de biletul de loterie până când a auzit vestea că cineva din orașul ei natal a câștigat la extragerea din 7 ianuarie.

Când s-a dus să își verifice biletul prin intermediul unei aplicații mobile, a început să se audă un jingle și pe ecran a început să clipească „Marele câștigător”.

Șeful ei i-a spus că poate pleca mai devreme, dar mama ei a insistat să rămână și să își termine tura.

Juliette a spus că va investi „cu grijă” cea mai mare parte a jackpot-ului cu ajutorul tatălui ei, care este manager de bani.

De fapt, tatăl ei i-a dat deja cel mai bun sfat financiar – a fost ideea lui să cumpere loto 6/49 quick pick.

Juliette plănuiește să investească o parte din bani pentru a-și îndeplini visul de a deveni medic, fără să își facă griji cu privire la burse sau împrumuturi.

Ea vrea să se întoarcă în nordul Ontario pentru a practică medicină și a da înapoi comunității sale, a spus ea.

Dar Juliette plănuiește să se distreze puțin cu câștigurile jackpotului.

„După ce terminăm școală, eu și familia mea vom alege un continent și vom începe să explorăm”, a spus ea. „Vreau să experimentez diferite țări, să le studiez istoria și cultură, să le încerc mâncarea și să le ascult limba.”

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă