13.3 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăSocialEvenimentO mașină de pompieri trimisă la intervenție s-a răsturnat

O mașină de pompieri trimisă la intervenție s-a răsturnat

O mașină de pompieri trimisă la intervenție s-a răsturnat în județul Caraș Severin.

Accidentul s-a produs în timp ce autospeciala avea pornite semnalele de avertizare acustice și luminoase. Evenimentul s-a produs în orașul Caransebeș.

Mașina de pompieri urma să ajungă la o intervenție, pentru a stinge un incendiu de vegetație, astfel că se deplasa pe șosea cu mare viteză. La un moment dat, șoferul a executat o depășire iar la finalul acesteia urma să revină pe banda de mers proprie. Însă mașina de pompieri ar fi intrat în balans și, din cauza acestuia, s-a răsturnat. În momentul răsturnării, ea a intrat în coliziune cu un alt automobil, care circula regulamentar.

Trei pompieri au fost trimiși la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Șoferii ambelor mașini implicate în accident au fost testați alcoolscopic iar rezultatul a fost negativ.

O mașină de pompieri trimisă la intervenție n-ar trebui să aibă defecțiuni tehnice

Atât Poliția Rutieră cât și ISU Caraș Severin anchetează acest eveniment. “La nivelul unităţii noastre se vor întreprinde măsuri specifice de cercetare şi evaluare a situaţiei”, a transmis ISU Caraş Severin.

Trebuie verificat dacă mașina de pompieri a avut o defecțiune tehnică sau dacă, dimpotrivă, ea era în stare bună. În această ultimă situație, șoferul mașinii de pompieri ar fi vinovat de comiterea accidentului.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Rezultatele Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40 din 25 februarie 2024. Numerele câștigătoare și premiile puse în joc

Duminică, 25 februarie 2024, Loteria Română a organizat tragerile speciale de Dragobete, iar fondul de câștiguri al jocurilor Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40...

Rezultatele Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40 din 25 februarie 2024. Numerele câștigătoare și premiile puse în joc

Duminică, 25 februarie 2024, Loteria Română a organizat tragerile speciale de Dragobete, iar fondul de câștiguri al jocurilor Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40...

Firea poate, într-un final, să fie candidatul PSD la Capitală. Ciolacu vrea doar ca social-democrații să voteze candidatul PNL

Ilustrație: Marian Avramescu Gabriela Firea și-a văzut visul cu ochii: poate fi candidatul Partidului Social Democrat (PSD) pentru funcția de primar general al Capitalei. Președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă