14.5 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăȘtirile zileiO fetiţă s-a accidentat grav după ce a căzut de la etajul...

O fetiţă s-a accidentat grav după ce a căzut de la etajul 2 al unui bloc din Deva

“Poliţia Deva a declanşat cercetările în acest caz pentru a investiga împrejurările în care s-a produs acest incident. În cauză a fost deschis un dosar penal in rem pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu.

Potrivit primelor informaţii, fetiţa era acasă împreună cu o cunoştinţă a familiei, părinţii fiind plecaţi pentru rezolvarea unor probleme personale. La un moment dat, femeia care era cu minora ar fi coborât până la un magazin alimentar, iar fetiţa s-a dus la geamul din bucătărie, l-a deschis şi a căzut pe fereastră.

Un echipaj de ambulanţă, cu medic, s-a deplasat la faţa locului şi a găsit fetiţa conştientă, dar cu mai multe contuzii. În urma investigaţiile efectuate la Unitatea de Primiri Urgenţe Deva, medicii au concluzionat că victima prezintă o fractură la coloană şi una la bazin.

Fetiţa a fost preluată de un elicopter SMURD şi transportată la un spital din Cluj-Napoca.

Cele mai citite

Un străin a fost prins în București cu 8 grame cocaină

La data de 29 aprilie 2024, procurorii de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus...

Ursula von der Leyen ar putea interzice TikTok dacă ar obține un nou mandat în fruntea Comisiei Europene

Candidatul Partidului Popular European (PPE) la preşedinţia Comisiei Europene şi actualul preşedinte al acestei instituţii, Ursula von der Leyen, a declarat luni că nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă