0.3 C
Bucharest
Thursday, 7 December 2023
HomeȘtirile zileiNicușor Dan a făcut anunțul despre cel care a câștigat dreptul de...

Nicușor Dan a făcut anunțul despre cel care a câștigat dreptul de a întocmi documentaţia Drumului Radial 10, între oraşul Măgurele şi municipiul Bucureşti

Documentaţia aferentă Drumului Radial 10, care va face legătura între oraşul Măgurele şi municipiul Bucureşti, va fi întocmită de Asocierea DP Consult SRL (Leader) – Explan SRL, care a câştigat licitaţia organizată în acest scop, a anunţat, sâmbătă, primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, potrivit agerpres.ro.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Nicuşor Dan a precizat că a fost desemnat câştigătorul licitaţiei pentru elaborarea documentaţiei aferente Drumului Radial 10 de către Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Bucureşti. Documentaţia va fi întocmită de Asocierea DP Consult SRL (Leader) – Explan SRL, iar valoarea contractului este de 12.576.124 lei fără TVA.

Drumul Radial 10 (DR10) – Măgurele Expres va avea o lungime de 11,17 km şi va face conexiunea între oraşul Măgurele şi Bucureşti, pe ruta Autostrada A0 – oraşul Măgurele – Parcul Industrial Măgurele – DNCB – Prelungirea Ferentari (Sector 5).

Nicușor Dan, promisiune legată de Pasajul Doamna Ghica

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a afirmat că Pasajul Doamna Ghica urmează să fie deschis circulaţiei în săptămâna dinaintea începerii noului an şcolar.

“La podul de pe Doamna Ghica am promis că înainte de începerea şcolilor o să dăm drumul. Şcoala începe luni, 11 septembrie, şi în săptămâna dinainte o să dăm drumul la circulaţie. O să mai rămână nişte lucrări sub pod, la amenajarea parcărilor şi mici detalii, dar se va circula pe pod în momentul în care începe şcoala”, a precizat Dan, întrebat despre stadiul acestui proiect, după ce a vizitat Muzeul Copiilor.

Edilul-șef a adăugat că, în prezent, se fac testele obligatorii de rezistenţă a pasajului, menţionând că va fi dat în folosinţă fără recepţie, aceasta urmând a se efectua în câteva luni.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Deca acoperă manevrele rectorului Universității din București

Ministerul Educației, condus de Ligia Deca, închide ochii la manevrele rectorului Universității din București (UB), Marian Preda, pentru angajarea lui Bogdan Oprea, fost purtător...

Percheziţii DNA la sediul Direcţiei Generale Antifraudă din Capitală

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie efectuează percheziţii în mai multe locaţii, printre care şi la sediul Direcţiei Generale Antifraudă din Capitală, în legătură cu infracţiuni...
00:01:19

Un martor ocular povestește împușcătura mortală din Las Vegas

Un martor ocular, Cesar Marquez, în vârstă de 33 de ani, se afla la o întâlnire cu aproximativ 70 de studenți, când a izbucnit...
Ultima oră
Pe aceeași temă