0 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeSocialEvenimentMoartea Laurei Roșca, cunoscută și sub numele de DJ Lalla, un mister....

Moartea Laurei Roșca, cunoscută și sub numele de DJ Lalla, un mister. În telefonul ei nu ar fi fost găsit vreun mesaj de adio

Sfârșitul Laurei Roșca, cunoscută și sub numele de DJ Lalla, rămâne încă un mister și o poveste tragică. Surse apropiate anchetei au dezvăluit că în telefonul ei, care a fost găsit pe plajă sâmbătă, nu a fost găsit niciun mesaj de adio, notează știrileprotv.ro.

Astăzi, 1 octombrie 2023, DJ Lalla a fost condusă pe ultimul drum.

În momentul de față, nu există niciun suspect.

“E verișoara mea de-a doua. Nu știu, un accident. Nu știu! Așteptăm și noi să aflăm ce… Ce s-a întâmplat”, spune verișoara Laurei.

În ultima discuție pe care DJ Lalla a avut-o cu tatăl ei, nu ar fi dat de înțeles că ar avea probleme sau că ar trece printr-o perioadă dificilă, mai notează sursa citată.

“Era bine, era fericită, era binedispusă. De la medic am primit o hârtie în care se specifică că nu-i drog, nu-i alcool, nu-i nimic. Restul, poliția a spus că va face un comunicat de presă”, spune Nelu Roșca, tatăl Laurei.

Ancheta în curs a dezvăluit până în prezent doar cauza tragică a decesului, care a fost înecul. În timpul audierilor, bărbatul la care se presupune că DJ Lalla ar fi stat în Mamaia a declarat că ea s-ar fi dus să facă niște fotografii.

Telefonul ei a fost descoperit pe plajă sâmbătă, dar nu au fost făcute publice informații referitoare la conținutul acestuia, inclusiv dacă existau fotografii sau alte indicii care ar putea ajuta la clarificarea circumstanțelor tragice în care și-a pierdut viața.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Ciolacu încearcă să explice rostul vizitei sale în America. Statele Unite nu vor mai cere vize românilor, din anul 2025

Premierul Marcel Ciolacu, care se află acum într-o vizită "de lucru" în Statele Unite, a declarat, după o întâlnire avută cu reprezentanții comunității de...

Atenție! Noi postări sponsorizate pe social media promovează falsele oportunităţi de investiţii

Specialiștii din Dispeceratul Național de Securitate Cibernetică au emis o avertizare cu privire la noi postări sponsorizate pe rețelele sociale care promovează oportunități false...
Ultima oră
Pe aceeași temă