2.1 C
București
miercuri, 26 ianuarie 2022
AcasăPoliticăCriza politicăMarius Manole a returnat decorația primită de la Klaus Iohannis

Marius Manole a returnat decorația primită de la Klaus Iohannis

Marius Manole a returnat, luni dimineață, decorația Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, cu care a fost decorat în 216 de președintele Klaus Iohannis. Actorul și-a anunțat decizia duminică, pe pagina sa de Facebook. 

Marius Manole a returnat decorația. „E trist, dar asta e”

Așa cum a anunțat duminică, pe pagina sa de Facebook, actorul Marius Manole a ajuns la Palatul Cotroceni luni, la ora 10.00. El a venit cu două ore înainte de consultările dintre Iohannis și partidele politice. Gestul actorului este unul de protest împotriva alianței PNL cu PSD sub cu binecuvântarea președintelui. 

„Am făcut acest gest pentru că mie mi se pare incredibil că după atâția ani de stat în Piața Victoriei, după atâția ani de luptat împotriva unei mafii, după atâția ani în care am crezut că am reușit să destructurăm un pic pânza asta de păianjen creată în 30 de ani unde toate interesele sunt doar pentru ei și nimic pentru țară am crezut că avem o șansă. Ei bine, domnul Iohannis în care am crezut, în care am sperat, mi-am dorit să fie salvarea pentru România, dar n-a fost. Ba chiar, cred că e omul care a făcut în ultimul timp cel mai mult rău țării ăsteia. Președintele nostru, din păcate. Faptul că el girează acum o Coaliție PSD-PNL pentru mine este înfricoșător. Vorbim despre două partide care nu au aceleași valori, nu au aceleași principii, dar, în schimb, au un interes comun: să fure din banii statului. E trist, dar asta e.”, a declarat Marius Manole la ieșirea de la Palatul Cotroceni.

Marius Manole returnează decorația. El a venit pe jos la Cotroceni
Marius Manole și-a anunțat intenția într-un mesaj postat, duminică, pe Facebook, mesaj care a devenit viral

Mesajul actorului pe Facebook devenit instant viral

Mesajul în care actorul și-a anunțat gestul a fost postat, duminică, pe pagina sa de Facebook și a devenit în scurt timp viral. actorul a adunat peste 1700 de comentarii și distribuiri.

Săptămâna trecută, Tudor Chirilă a postat pe Facebook un mesaj extrem de dur la adresa președintelui Iohannis, pe care l-a numit în nenumărate rânduri „ticălos”. Filmul a devenit și el viral în social media și a strâns peste 14.000 de reacții.

Reacția furibundă a artistului a venit în contextul crizei politice cu care ne confruntăm și în care România se adâncește din ce în ce mai mult. Chirilă a fost vehement la adresa președintelui Iohannis, care a încurajat o alianță politică cu partidul ce i-a scos pe români în stradă.

Sursa Foto: INQUAM MEDIA/ Octav Ganea

Macavei Laura
Laura are o experiență de 20 de ani în presa scrisă și online. Și-a început cariera în vremea studenției, iar primul job l-a avut la un post de radio. A fost apoi redactor, editor, redactor coordonator și reporter special la ziare precum Cotidianul, Jurnalul Național, Ziarul, Averea, etc. A fost content writer specialist la o firmă de SEO și marketing online și trainer în optimizarea SEO a articolelor din zona publishing și e-commerce.
Cele mai citite

Tel Aviv, desemnat cel mai ,,distractiv” oraș din lume

Tel Aviv, centrul economic și cultural al Israelului, a fost desemnat pentru al doilea an consecutiv cel mai distractiv oraș din lume. Strategia Israelului...

Prognoza meteo, 26 ianuarie. ANM anunță o ușoară încălzire a vremii

Prognoza meteo, 26 ianuarie.  După valul de frig siberian care a lovit România, iată că meteorologii vin cu vești bune. Vremea intră, începând de...

CCR dezbate sesizarea privind revocarea Ancăi Dragu

Curtea Constituţională a României (CCR) dezbate, astăzi, sesizarea USR asupra Hotărârii privind revocarea Ancăi Dragu din funcţia de preşedinte al Senatului.Motivele de neconstituţionalitate invocate...
Ultima oră
Pe aceeași temă