25.8 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăPoliticăMarcel Boloș, atac dur: Guvernul Ciolacu să îşi asume foarte clar găsirea...

Marcel Boloș, atac dur: Guvernul Ciolacu să îşi asume foarte clar găsirea banilor pentru pensii

Guvernul Ciolacu să îşi asume foarte clar găsirea banilor pentru pensii, le-a spus ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, colegilor săi liberali, într-o discuţie privată: „s-a terminat cu «paratrăsnetul» ministerul/ministrul Finanţelor”, potrivit zf.ro.

Surse politice au declarat că Marcel Boloş a afirmat, într-o discuţie internă cu câţiva liberali, că „s-a terminat cu ministerul/ministrul Finanţelor”.

Guvernul Ciolacu, în ansamblu, să îşi asume foarte clar găsirea banilor pentru pensii, a spus Boloş, potrivit căruia „nu trebuie repetată greşeala din 2019 în perioada Guvernului Dăncilă în care se promiteau majorări de 40 la sută care nu se susţineau bugetar. Măcar PNL a majorat fix cu 40 la sută pensiile în ultimii trei ani pe baze corecte şi asta trebuie să se întâmple şi în 2024”.

Un lider liberal i-a atras atenţia lui Marcel Boloş: „Vedeţi că încearcă să spună că nu am fi de acord cu majorarea pensiilor. Fals. Asta e o minciună grosolană, dar o propagă doar pentru că au pus miniştri slabi, în serie, la Ministerul Muncii”.

Premierul Ciolacu se întâlnește cu Daniel Dines, un celebru om de afaceri român

Premierul Marcel Ciolacu se va întâlni, în ziua de 7 noiembrie 2023, cu un celebru om de afaceri român, Daniel Dines.

Conform programului anunțat de Guvernul României, premierul va avea o “Întâlnire cu Daniel Solomon Dines, cofondator UiPath; Participă ministrul cercetării, inovării și digitalizării, Bogdan-Gruia Ivan, și șeful Cancelariei Prim-Ministrului, Alexandru-Mihai Ghigiu”.

Întâlnirea se desfășoară la Palatul Victoria de la ora 15.

Interesant este faptul că această întâlnire, între premier și un om de afaceri de succes, se desfășoară cu puțin înainte ca Daniel Dines să se retragă din funcția de CEO al companiei pe care a fondat-o, UiPath. Retragerea din această funcție a fost anunțată pentru data de 31 ianuarie 2024.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă