14 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăȘtirile zileiLiderul unui cunoscut clan mafiot a murit în Penitenciarul Găeşti

Liderul unui cunoscut clan mafiot a murit în Penitenciarul Găeşti

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Găeşti, Florin Ispas, a declarat, marţi, pentru Mediafax, că bărbatului i s-a făcut rău luni seara, în jurul orei 21.

“Unei persoane private de liberatate i s-a făcut rău. A fost dusă cu Ambulanţa la Spitalul Orăşenesc Găeşti unde i s-au făcut manevre de resuscitare dar nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvată”, a declarat Ispas.

La rândul său, directorul Spitalului Găeşti, Cristina Seltea, a declarat că Ion Duduianu a intrat în stop cardiorespirator la câteva secunde după ce a fost adus la unitatea sanitară.

“El se ştia cu probleme cardiace. Avea antecedente. Mai suferise un infarct. La câteva secunde după ce a fost adus cu dureri în piept a intrat în stop cardiorespirator. O oră a durat resuscitarea. Nu s-a mai putut face nimic”, a declarat Seltea.

Surse medicale au declarat că Ion Duduianu ar fi a presimţit că o să moară. Când a fost dat jos din Ambulanţă le-a spus cadrelor medicale “Aveţi grijă că eu mor”.

Ion Duduianu era încarcerat în Penitenciarul Găeşti unde executa o pedeapsă de 10 ani pentru trafic de persoane.

Săptămâna viitoare, Ion Duduianu urma să intre în comisia de eliberare condiţionată.

Cele mai citite

Divina Revelație: Cele Zece Porunci de pe Muntele Sinai

Cele Zece Porunci, o listă de precepte religioase care, conform mai multor pasaje din Exod și Deuteronom, au fost revelate divin lui Moise pe...

Un înalt oficial rus acuză NATO că se pregătește de un conflict cu Rusia

Maria Zaharova, purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe al Rusiei, a afirmat sâmbătă că exercițiile militare ale NATO, numite Steadfast Defender, desfășurate pe...

Un loc de parcare din Amsterdam a fost scos la vânzare cu 500.000 de EURO

Pare incredibil, dar în orașul Amsterdam, celebrul pentru frumusețea sa și pentru stilul său de viață vibrant, un loc de parcare poate ajunge să...
Ultima oră
Pe aceeași temă