21.5 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăEconomieAutoLamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja vândute.

În urmă cu o săptămână, constructorul italian lansa Huracan STJ, iar acum italienii vin cu o nouă surpriză: o ediție specială, în 12 exemplare.

Ediția specială a lui Huracan Sterrato aduce în prim plan patru vopsele create într-un stil inspirat de camuflaj. Lamborghini a produs doar 12 exemplare ale acestei noi ediții, câte 3 exemplare pentru fiecare tip de vopsea. Graficele distincte au fost elaborate de divizia de personalizare a mărcii, Ad Personam. Compania italiană afirmă că noile culori sunt inspirate de diverse elemente naturale, precum zăpada, nisipul, traseele neumblate și deșerturile aride. Fiecare vopsea are și un nume distinct: Neve (zăpadă), Sabbia (nisip), Bosco (traseu neumblat) și Terra (pământ).

lamborghini-camouflage
Foto – Lamborghini.com

De la prima sa apariție în lumea automobilelor, Lamborghini a fost sinonim cu luxul, performanța și designul impresionant. Fondată în 1963 de către Ferruccio Lamborghini, un fermier și industriaș italian pasionat de mașini, compania a devenit rapid un nume de referință în industria auto de lux.

Una dintre cele mai remarcabile caracteristici ale mașinilor Lamborghini este designul lor distinctiv. Fiecare model este o operă de artă pe patru roți, cu linii aerodinamice, proporții elegante și detalii meticulos lucrate. De la celebra siluetă a modelului Countach la agresivitatea futuristă a Aventadorului, Lamborghini se remarcă prin estetica sa inconfundabilă.

Dar Lamborghini nu este doar despre aspect. Sub capota fiecărui model se află o putere brutală, care promite o experiență de conducere uluitoare. Motoarele V12 și V10, care sunt caracteristice pentru majoritatea modelelor, oferă o accelerație fulgerătoare și o viteză de top care te lasă fără respirație. Fie că este vorba despre accelerația explozivă a Huracanului sau despre forța copleșitoare a Urusului, Lamborghini demonstrează că puterea este la fel de importantă precum frumusețea sa.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Milionarii de la One Properties United, campanie publicitară dubioasă în mass-media! În paralel, vor să ne închidă gura

Ziarul Financiar insistă cu o declarație a lui Victor Căpitanu, co-CEO One United Properties, prin care se sugerează că un fond elvețian de...

Nicuşor Dan promite înlocuirea a 280 de km de reţea de termoficare, reabilitarea a 5 poduri şi pasaje şi achiziţionarea de noi tramvaie

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, şi-a prezentat luni priorităţile pentru un al doilea mandat, printre care se numără înlocuirea a 280 de kilometri de reţea...

Miron Cosma, urmărit penal în dosarul Mineriadei, dă vina pe Ion Iliescu

Miron Cosma, fost lider al minerilor din Valea Jiului, dă vina pe Ion Iliescu pentru victimele înregistrate în timpul Mineriadei din 13 - 15...
Ultima oră
Pe aceeași temă