32.2 C
București
marți, 4 iunie 2024
AcasăȘtirile zileiLa Miercurea Ciuc a început furnizarea căldurii în sistem centralizat

La Miercurea Ciuc a început furnizarea căldurii în sistem centralizat

Directorul GOSCOM Miercurea Ciuc, Reisz Attila, a precizat pentru Agerpres, că furnizarea agentului termic în cele aproximativ 2.000 de apartamente racordate la sistemul centralizat se face după un program, respectiv dimineaţa, de la 6.00 la 9.00, şi seara, de la 18.00 la 21.00.

Potrivit sursei citate, majoritatea asociaţiilor de proprietari au solicitat furnizarea agentului termic, dar dacă vremea se va încălzi, este posibil ca oamenii să ceară sistarea, pentru moment, a serviciului.

Reisz Attila a mai spus că nu se furnizează agent termic în două zone ale oraşului unde se efectuează lucrări de montare a unor regulatoare de încălzire, care trebuie finalizate până în data de 20 octombrie.

De câteva zile, primesc încălzire şi spitalul, precum şi unităţile şcolare din oraş.

La Miercurea Ciuc s-au înregistrat în ultimele trei zile temperaturi negative, minima fiind consemnată joi dimineaţă, când mercurul termometrelor a coborât până la minus 8 grade Celsius.

Din cauza vremii reci, locuitorii din Miercurea Ciuc trebuie să-şi încălzească apartamentele peste 200 de zile pe an, foarte mulţi luând decizia, în ultimii ani, de a se debranşa de la sistemul centralizat de încălzire, pentru a-şi monta centrale termice proprii.

Cele mai citite

Vinicius Junior, desemnat cel mai bun jucător al sezonului din Champions League

Comisia de observatori tehnici ai UEFA l-a desemnat pe fotbalistul brazilian Vinicius Junior, care a câștigat Liga Campionilor cu Real Madrid, drept cel mai...

Articole pe care trebuie să le includă un set de îmbrăcăminte pentru botezul unui băiat

Botezul este un moment special în viața oricărei familii, marcând un important ritual religios și cultural. Alegerea ținutei pentru acest eveniment este crucială,...

Două scanere puse în funcțiune la Biroul Vamal Albița

La două săptămâni de la punerea în funcțiune a primului scaner din cele 26 la biroul vamalGalați-Giurgiulești, se inaugurează, la cea mai intens circulată...
Ultima oră
Pe aceeași temă