20.6 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăSportFotbalKylian Mbappe ar putea rata partide cu Olanda

Kylian Mbappe ar putea rata partide cu Olanda

Kylian Mbappe, căpitanul naționalei de fotbal a Franței, a suferit o fractură nazală în timpul meciului cu Austria de la EURO 2024, iar acest lucru îl va împiedica să joace în următoarea partidă din faza grupelor împotriva Olandei, conform informațiilor din presa franceză, inclusiv L’Equipe.

Federația franceză de fotbal (FFF) a declarat că Mbappe nu va fi supus unei intervenții chirurgicale imediate și va reveni pe teren purtând o mască de protecție facială. Se pare că staff-ul tehnic al echipei naționale a decis să nu-l includă pe Mbappe în meciul cu Olanda din cauza intensității traumatismului suferit, timpului necesar pentru fabricarea măștii și perioadei de adaptare a jucătorului cu aceasta.

Mbappe a suferit o fractură la nas. Kylian Mbappe a revenit în cantonamentul echipei Franţei şi va urma un tratament în zilele următoare, fără a fi supus imediat unei intervenţii chirurgicale. Se va realiza o mască în aşa fel încât să-i permită numărului 10 al echipei Franţei să ia în considerare reluarea competiţiei după o perioadă dedicată tratamentului,

a precizat FFF într-un comunicat.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă