20 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăPoliticăKelemen Hunor spune că UDMR nu cedează niciun post

Kelemen Hunor spune că UDMR nu cedează niciun post

UDMR a negociat cu PNL și PSD și, drept consecință, UDMR nu cedează niciun post de ministru.

Anunțul în acest sens l-a făcut, marți la amiază, președintele UDMR, Kelemen Hunor. UDMR nu se mai gândește să iasă din Coaliție întrucât “nu vor fi luate ministere de la UDMR”, a anunțat Kelemen Hunor. El are în prezent și postul de vicepremier, în guvernul condus de premierul Ciucă.

Kelemen Hunor a lăsat să se înțeleagă că UDMR va păstra postul de vicepremier și în guvernul pe care-l va conduce Marcel Ciolacu. În actuala formă a Executivului, UDMR are un post de vicepremier și trei posturi de ministru.

Surse politice afirmau, în ultimele zile, că PNL ar fi cerut de la UDMR postul de ministru al Mediului. Transferarea acestui minister, de la PNL la UDMR, s-ar fi putut face la momentul rotației la guvernare între PNL și PSD, când obligatoriu se va forma un nou guvern.

Anunțul președintelui UDMR că nu va pierde niciun minister vine după mai multe runde de negocieri cu liderii PNL și PSD.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Poeta Ana Blandiana a primit Premiul Prinţesa de Asturia pentru Literatură pentru anul 2024

Poeta Ana Blandiana a fost recompensată joi cu Premiul Prinţesa de Asturia pentru Literatură pentru anul 2024, informează EFE, potrivit agerpres.ro. Juriul subliniază că, "prin...

Soțul candidatei PSD la Primăria Izvoarele-Giurgiu, striptease și show pornografic în stradă

Lupta electorală pentru fotoliul de primar a atins cote greu de imaginat într-o comună din județul Giurgiu, unde soțul candidatei PSD a făcut,...

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a premiat excelența olimpicilor preșcolari

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a organizat Gala Micilor Olimpici - cel mai mare eveniment din țară, dedicat preșcolarilor talentați, participanți și finaliști...
Ultima oră
Pe aceeași temă