36.4 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSportFotbalJuan Bauza va deveni coleg cu Andrei Burcă

Juan Bauza va deveni coleg cu Andrei Burcă

FCU Craiova a retrogradat la finalul stagiunii trecute în eșalonul secund al fotbalului românesc. Echipa din Bănie a încheiat play-out-ul SuperLigii României pe locul 16, acumulând doar 22 de puncte, ceea ce a dus la pierderea locului în prima ligă. Acum, Juan Bauza și-a anunțat plecare din Oltenia.

În cele nouă etape desfășurate în a doua parte a campionatului, FCU Craiova a avut o evoluție dezamăgitoare.

Echipa a reușit să obțină o singură victorie, în timp ce a înregistrat trei rezultate de egalitate și a suferit cinci înfrângeri.

Aceste rezultate au contribuit decisiv la clasarea pe ultima poziție a clasamentului play-out-ului și, în cele din urmă, la retrogradare.

Juan Bauza a semnat cu FC Bani Yas

Juan Bauza, fotbalistul argentinian care a semnat cu FCU Craiova în iulie 2022, și-a încheiat contractul cu gruparea din Bănie în iunie 2025. Cu toate acestea, jucătorul s-a despărțit prematur de club, un anunț oficial în acest sens fiind emis de FCU Craiova pe rețelele social media.

În urma rezilierii contractului, Bauza a semnat cu FC Bani Yas, o echipă din Emiratele Arabe Unite, unde a fost prezentat chiar ieri (n.r. 10 iulie) și fundașul Andrei Burcă! Astfel, cei doi vor deveni colegi.

Comunicatul emis de FCU Craiova. „Mulțumim, Juan Bauza!”

„Mulțumim, Juan Bauza!

Pepe Bauza va evolua pentru următorul sezon sub formă de împrumut cu opțiune de cumpărare definitivă la clubul FC Baniyas din Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite.

Juan Bauza a venit la FCU 1948 pe 20 mai 2021, primul an al echipei de la reveniea în prima ligă, și a devenit rapid un jucător important al clubului.

În cele 3 sezoane petrecute la echipă, Pepe a evoluat în 82 de partide oficiale, a marcat 16 goluri, a oferit 18 pase de gol și a creat zeci de ocazii și faze spectaculoase.

A condus echipa din postura de căpitan în 28 de partide în acești 3 ani.

Mulțumim Pepe, pentru dăruirea pe care ai arătat-o pentru culori și pentru că ai demonstrat că esti un adevărat leu alb-albastru”, se arată în comunicatul emis de FCU Craiova.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă