31.5 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăSportJohn Cena se retrage din wresling

John Cena se retrage din wresling

John Cena a anunțat că-și încheie cariera de luptător de wresling după 23 de ani.

În 2025, Jonh Cena va renunța, definitiv, la ringurile de wresling. Acesta va avea o serie de ultime meciuri pentru a-şi lua adio de la fani. Jonh Cena a făcut anunțul, sâmbătă, la evenimentul Money in the Bank organizat de World Wrestling Entertainment (WWE) la Toronto.

John Cena va mai fi prezent la 40 de întâlniri dacă totul merge bine, inclusiv la WWE Raw în ianuarie şi la WrestleMania 41, care va fi ultima sa reprezentație. La câteva ore anunț, el a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu un semn de circulație care se traduce „Sfârșitul unei povești. Tot înainte”.

John Cena este considerat unul dintre cei mai mari wrestleri din toate timpurile, fiind campion mondial de 16 ori. Acesta și-a dezvoltat și o cariera de actor, în paralel cu cea de luptător. A putut să le țină pe amândouă, dar acesta a zis că știa că va trebui să aleagă una.

Iustina Rusu
Iustina Rusuhttp://www.romanialibera.ro
Iustina Rusu, născută în iunie 2002, este o tânără jurnalistă și specialistă în comunicare din Iași, România. A absolvit Colegiul Național "Mihai Eminescu" din Iași și este studentă la Facultatea de Litere, specializarea Jurnalism, la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iași. Începând cu 1 iulie 2024, Iustina s-a alăturat echipei România Liberă, unde contribuie cu articole și reportaje săptămânale, precum și cu știri zilnice pe platforma online a publicației. Iustina are experiență în diverse roluri de jurnalism și PR, incluzând poziția de Coordonator PR la Asociația Studenților Jurnaliști din Iași (2023-2024), reporter la Cuzanet (2022-2023) și colaborator la newsletter-ul "Iașul Nostru" (2023-2024). De asemenea, colaborează cu NewsBox începând din octombrie 2023.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă