1.2 C
Bucharest
Sunday, 10 December 2023
HomeȘtirile zileiJaf ca în filme! Bancomatul unei bănci din Braşov, aruncat în aer

Jaf ca în filme! Bancomatul unei bănci din Braşov, aruncat în aer

UPDATE: Conform unor informaţii oferite de angajaţi ai sucursalei, la ora 16:00, vineri, când banca a închis, mai erau în bancomat 160.000 de lei. În mod normal, bancomatul ar fi trebuit să fie alimentat pentru weekend, dar acest lucru nu s-a întâmplat, tocmai pentru că erau bani suficienţi în el. Din câte se pare, hoţii au folosit mai multe butelii cu gaz pentru a provoca explozia care a distrus sediul băncii.

Poliţiştii braşoveni au fost sesizaţi, la ora 3.34, prin apel la 112, că într-o unitate bancară a avut loc o explozie. Conform newsbv.ro, atacul a avut loc la un sediu CEC Bank, din cartierul Valea Cetății, iar locuitorii din zonă au fost treziți din somn de deflagraţia puternică. La fața locului sunt echipele operative de la Poliție și specialiștii în dispozitive pirotehnice.

 

S-a constituit echipă operativă formată din poliţişti de la Investigaţii Criminale, Criminalistică şi de la Ordine publică, iar la faţa locului aceştia au constatat faptul că uşa şi geamul de la accesul dinspre stradă în sucursala bancară, cât şi un bancomat au fost dislocate din locul în care se aflau, părţi din acestea fiind împrăştiate pe trotuarul şi carosabilul din faţa sucursalei.

La această oră, se fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi identificarea autorilor, fiind conturat un cerc de suspecţi.

 

Cele mai citite

George Simion: Festivismul inutil al lui Marcel Ciolacu și condițiile Austriei pentru a intra în Schengen

Aproape de miezul nopții, Marcel Ciolacu a avut o tresărire: a ținut să ne anunțe că a „înfrânt” și că Austria face un pas...

SUA și UE vor creșterea exporturilor de cereale ale Ucrainei, prin România

O nouă reuniune dedicată facilitării exporturilor de cereale ale Ucrainei s-a desfășurat în România, la Tulcea, cu participarea unor oficiali ai României, Ucrainei, Republicii...
Ultima oră
Pe aceeași temă