21.5 C
Bucharest
Thursday, 28 September 2023
HomeSocialIubitul mamei fetei de 12 ani, găsită moartă într-o ladă de canapea,...

Iubitul mamei fetei de 12 ani, găsită moartă într-o ladă de canapea, a fost reținut în Țările de Jos

Iubitul mamei fetei de 12 ani, găsită moartă într-o ladă de canapea al unui apartament din cartierul Berceni, din București, a fost reținut în Țările de Jos.

Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat, sâmbătă, că, în cadrul unei operaţiuni ENFAST, a fost depistat în Ţările de Jos un bărbat, de 37 de ani, urmărit la nivel internaţional pentru omor.

Surse judiciare au precizat că ar fi vorba despre Ilie-Marcel Serbuc – concubinul mamei fetei de 12 ani, care a fost găsită decedată în lada unei canapele dintr-un apartament din Capitală, potrivit agerpres.ro.

Potrivit unui comunicat al IGPR, în urma cooperării poliţieneşti dintre Poliţia Română şi autorităţile din Regatul Ţărilor de Jos, în cadrul unei operaţiuni ENFAST, sâmbătă, a fost depistat un bărbat, de 37 de ani, urmărit la nivel internaţional pentru omor.

“Acesta a fost depistat cu sprijinul ataşatului de afaceri interne al Regatului Ţărilor de Jos la Bucureşti, în ţara respectivă, urmând a se desfăşura în continuare procedura de predare către România”, precizează sursa citată.

Iubitul mamei fetei 12 ani, găsită moartă într-o ladă de canapea într-un apartament din sectorul 4 al Bucureștiului, a fost prins în Țările de Jos

La data de 3 iunie, poliţiştii Secţiei 16 au fost sesizaţi de proprietarul unui apartament din municipiul Bucureşti, Sector 4, cu privire la faptul că, după plecarea unor chiriaşi, a găsit în lada canapelei un sac din plastic, ce emană un miros de putrefacţie.

Tot pe 3 iunie, sacul din plastic a fost transportat la INML, unde a fost desfăcut, constatându-se că “în interior se afla cadavrul unei persoane de sex femeiesc, aflat în stare de putrefacţie. Autopsia medico-legală a stabilit că moartea persoanei neidentificate, de sex femeiesc, a fost violentă”.

Mama fetei de 12 ani a fost lăsată în libertate de procurori, după ce a fost audiată, vineri, timp de mai multe ore, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Potrivit unor oficiali ai Parchetului, femeia a dat o declaraţie coerentă în faţa procurorilor, iar din aceasta nu au rezultat indicii că ea ar fi implicată în comiterea crimei.

Concubinul ei, Serbuc Ilie-Marcel, a fost dat în urmărire prin Europol şi încadrat la categoria “periculos”, ultimele informaţii fiind că se află în Olanda.

Tatăl biologic al fetei este cel care a reclamat dispariţia copilei la începutul lunii mai. Fata locuia cu chirie împreună cu mama ei şi concubinul acesteia, într-un apartament din cartierul Berceni, Sectorul 4 al Capitalei. 

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Detoxifiere și vitalitate la superlativ. Sucul minune cu care trebuie să îți începi dimineața

Dar sucul de țelină combinate cu alte sucuri de legume oferă chiar și mai multe avantaje pentru sănătate. Iar mixul de suc de...

Prăjitură cu foi și cremă de lămâie. Aromă intensă și gust desăvârșit

Pentru a face această prăjitură, veți avea nevoie de următoarele ingrediente:Prăjitură cu foi și cremă de lămâie - IngredientePentru foi:- 250 g de...

Ingredientul care face murăturile crocante

Ingredientul Secret: Frunza de DafinUnul dintre secretele murăturilor crocante este frunza de dafin. Aceasta conține taninuri, substanțe care ajută la menținerea texturii crocante...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies