-1.4 C
București
sâmbătă, 29 ianuarie 2022
AcasăInvestigații România LiberăIncognitoZece ani de închisoare pentru droguri

Zece ani de închisoare pentru droguri

Zece ani de închisoare pentru droguri este o pedeapsă pe care o va executa un infractor român.

Durata exactă a pedepsei pe care a decis-o instanța este de zece ani și zece luni. Sentința a fost decisă de Tribunalul Giurgiu. Infractorul a fost găsit vinovat de trafic de droguri.

După pronunțarea sentinței, infractorul a încercat să se sustragă executării pedepsei. El a încercat să fugă pe acoperișul casei în care se afla, în Sectorul 5. Polițiștii din București au reușit însă să-l prindă, a anunțat, joi, un comunicat al Poliției Capitalei.

Zece ani de închisoare pentru droguri, după ce a vrut să fugă

„Poliţiştii l-au urmărit, prins şi imobilizat pe acoperişul unui imobil”, precizează comunicatul Poliției.

Acțiunea de capturare a fost realizată de polițiști din Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Investigaţii Criminale, cu sprijinul Serviciului Acţiuni Speciale.

Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Cronologia nu înseamnă progres 

Astăzi, manierele, cultura, principiile morale au ajuns să formeze o recuzită la fel de ruginită și desuetă, precum armura cavalerului tristei figuri, în ochii celor care au căzut definitiv în gaura neagră a...
00:01:14

O balenă cu cioc, eșuată în apele grecești, a fost salvată în ultimul moment

Mai multe persoane au încercat, vineri, să salveze o balenă cu cioc care a apărut în apele grecești, dar a eșuat în apropierea unei...
Ultima oră
Pe aceeași temă