21.9 C
București
luni, 20 septembrie 2021

13 membri ai clanului Duduianu sunt trimiși în judecată sub acuzația că au tâlhărit maneliști

13 membri ai clanului Duduianu sunt trimiși în judecată sub acuzația că au șantajat și tâlhărit maneliști, a anunțat, luni, un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Cei 13 membri ai clanului sunt acuzați de procurori că au pretins și că au obținut prin violentă mari sume de bani de la mai mulți cântăreți de manele sau că i-au obligat pe unii dintre ei să cânte fără să fie plătiți.

„În perioada octombrie 2017 – iulie 2020, inculpaţii, cunoscuţi în spaţiul social având ca preocupare săvârşirea de fapte cu violenţă, profitând de reputaţia conferită de apartenenţa la o anumită familie, prin violenţe şi ameninţare cu acte de violenţă, au constrâns persoanele vătămate, care îşi desfăşoară activitatea în domeniul muzical, să le remită sume importante de bani, imediat sau în viitor şi să participe în mod gratuit la anumite evenimente viitoare”, precizează comunicatul transmis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă