27.1 C
București
duminică, 26 septembrie 2021

Post punk şi indie în Control

Pe 6 noiembrie fanii genurilor indie şi post punk vor avea parte de o surpriză. Pe scena clubului Control din Bucureşti va avea loc un concert al britanicilor de la Doll & The Kicks, în deschiderea cărora va concerta formaţia Bernays Propaganda.

Originară din Brighton, trupa Doll & The Kicks a fost formată în anul 2005, dar au ajuns în atenţia publicului abia în 2007, când au debutat la BBC Southern Counties. De atunci formaţia a cântat în deschiderea unor artişti cu­noscuţi precum Gabriela Cilmi sau Das Pop. Apariţia la festivaluri de renume precum The Great Escape, Beachdown Festival şi Brighton Live, dar şi faptul că l-au însoţit pe regele muzicii indie, Morrissey, în turneul mondial pe care acesta l-a susţinut în 2009, au făcut din Doll & The Kicks una dintre cele mai promiţătoare formaţii ale momentului.

Muzica formaţiei Bernays Propaganda, originară din Macedonia, repre­zintă un manifest împotriva manipulării publicului prin intermediul mijloacelor de comunicare în masă. Numele lor vine de la Edward L. Bernays, considerat părintele relaţiilor publice moderne, autorul lucrării Propaganda.

Concertul va începe la ora 21.00, iar biletele, care costă 30 de lei, pot fi achiziţionate la intrarea în club.

Ultima oră
Pe aceeași temă