-1 C
București
luni, 24 ianuarie 2022
AcasăȘtirile zileiCoronavirusPfizer/BioNTech caută date despre noua variantă COVID

Pfizer/BioNTech caută date despre noua variantă COVID

BioNTech SE a anunțat vineri că se așteaptă la mai multe date despre o nouă variantă îngrijorătoare de coronavirus detectată în Africa de Sud în decurs de două săptămâni pentru a determina dacă vaccinul său produs cu partenerul Pfizer Inc ar trebui să fie reelaborat. relatează Gloria Tso.
BioNTech a declarat vineri că se așteaptă la mai multe date în săptămânile următoare cu privire la o nouă variantă îngrijorătoare de COVID-19 detectată pentru prima dată în Africa de Sud, care va ajuta la determinarea dacă compania trebuie să-și refacă vaccinul.

UE a aprobat vaccinul Pfizer pentru copiii între 5-11 ani

Varianta Omicron a suscitat alarma globală.

Țările din întreaga lume au înăsprit controalele la frontieră din cauza asta, iar oamenii de știință se chinuie să vadă dacă vaccinurile utilizate în prezent împotriva coronavirusului încă funcționează.

Pfizer și BioNTech au spus că, dacă este necesar, se așteaptă să poată livra un nou vaccin care vizează varianta în aproximativ 100 de zile.

Moderna a declarat într-o declarație că lucrează pentru a promova un candidat pentru rapel adaptat noii variante, testând o doză mai mare din boosterul său existent și studiind alți candidați pentru rapel.

Între timp, Johnson și Johnson au spus că, de asemenea, monitorizează îndeaproape variantele emergente și testează eficacitatea loviturii împotriva acestora.

A fost descoperită cea mai periculoasă tulpină Covid! E panică în întreaga lume

Pfizer și BioNTech au creat deja versiuni ale vaccinului lor stabilit pe baza de ARNm pentru a viza așa-numitele variante Alpha și Delta, cu studii clinice în curs.

Cele mai citite

SUA și UK, decizie șoc. Retrag diplomații de la Kiev

Statele Unite și Marea Britanie au început retragerea pesonalului de la ambasadele din Ucraina, în schimb Uniunea Europeană apreciază că ”nu ar trebui să...

Criza din Ucraina, o luptă pentru viitoarea ordine mondială

Pentru Rusia și China, criza din Ucraina face parte dintr-o luptă de reducere a puterii americane, potrivit unei analize publicate de Financial Times. În...

Arhiepiscopul Teodosie, amendat pentru că nu a respectat carantina

Arhiepiscopul Teodosie a fost amendat pentru că nu a respectat carantina în care fusese plasat după contactul direct pe care l-a avut cu o...
Ultima oră
Pe aceeași temă